Obrazek mam samozrejme zmensenej, ale chce to šířku nejvíce 400 pixelů a výšku 600 pixelů, cili jen na vysku, proto jsem to zvyraznil -> nejde vlozit obrazek o sirce 600 a vysce 400 pixelu.
viz
Fotografie
-
- mistr brusič
Re: Fotografie
no.......Radgost píše:Zmenši obrázek na požadovanou hodnotu.
Nebo jej vlož na externí úložiště (http://imageshack.us , http://www.rajce.idnes.cz , atd.) a sem vlož odkaz.
lenže už aj fotka z externého úložiska je obmedzená na 600 x 800
je to nutné?
nešlo by to aspoň zameniť, tak aby boli 800 x 600?
edit: na staršie príspevky to vplyv nemá, takže technicky to funkčné je,
len je nevhodne zadané obmedzenie
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
-
Rad bych Vas pozadal o radu, jak muzu vlozit nejakou fotku do textu, kdyz pisu prispevek?Radgost píše:Zmenši obrázek na požadovanou hodnotu.
Nebo jej vlož na externí úložiště (http://imageshack.us , http://www.rajce.idnes.cz , atd.) a sem vlož odkaz.
Nejlepe tak, abych ji nemusel externe ukladat. Je mi jasne ze je to omezene na 400x600 pikselu.
Jak to ale vlozit?? Nakliknu Img to je jasny, a co dal??
Dekuji vsem za pomoc. L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
-
- mentor
Ahoj Vikingu,
vítám Tě na zdejším foru mezi gentlemany Břitevníky.
Když sem chceš vložit obrázek, tak při zahájení psaní si zaroluj dolů pod první "odeslat" a najdeš okno "procházet".
Tam si najdi obrázek který chceš vložit a přidej k němu popisek a pak "přiložit soubor". To je první část vkládání.
Jak se Ti obrázek načte, tak se pod textovým oknem objeví jeho název s příponou. Umísti blikající textový kurzor na místo kam chceš obrázek přiložit k textu a stisk "Umístit do příspěvku". Pak stačí jenom "Odeslat" a máš hotovo. Snaž se aby obrázky byly malé, místo je vzácné - díky.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru mezi gentlemany Břitevníky.
Když sem chceš vložit obrázek, tak při zahájení psaní si zaroluj dolů pod první "odeslat" a najdeš okno "procházet".
Tam si najdi obrázek který chceš vložit a přidej k němu popisek a pak "přiložit soubor". To je první část vkládání.
Jak se Ti obrázek načte, tak se pod textovým oknem objeví jeho název s příponou. Umísti blikající textový kurzor na místo kam chceš obrázek přiložit k textu a stisk "Umístit do příspěvku". Pak stačí jenom "Odeslat" a máš hotovo. Snaž se aby obrázky byly malé, místo je vzácné - díky.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Ahoj Petre, dekuji Ti za pomoc.
Jsem jiz trosku starsi, a tak trosku "pocitacovy neandrtalec"
Zkusil jsem to dle Tve rady, a napsalo me to:
Obrázek musí mít šířku alespoň 0 pixelů, výšku 0 pixelů a šířku nejvíce 600 pixelů a výšku 800 pixelů. Váš obrázek má šířku 640 pixelů a výšku 480 pixelů.
Mam program TinyPic na zmensovani obrazku, a to je nejmensi mozny obrazek, tech 640x480.
Proto jsem trosku experimentoval, a zjistil jsem, ze je ten obrazek jeste treba trosku oriznout.
Parada!! Ted se to da pripojit!!
Je to jako s Britvou- kde neco precniva, jednoduse uriznout
Jeste 1x diky za pomoc. Ludwig
Jsem jiz trosku starsi, a tak trosku "pocitacovy neandrtalec"
Zkusil jsem to dle Tve rady, a napsalo me to:
Obrázek musí mít šířku alespoň 0 pixelů, výšku 0 pixelů a šířku nejvíce 600 pixelů a výšku 800 pixelů. Váš obrázek má šířku 640 pixelů a výšku 480 pixelů.
Mam program TinyPic na zmensovani obrazku, a to je nejmensi mozny obrazek, tech 640x480.
Proto jsem trosku experimentoval, a zjistil jsem, ze je ten obrazek jeste treba trosku oriznout.
Parada!! Ted se to da pripojit!!
Je to jako s Britvou- kde neco precniva, jednoduse uriznout
Jeste 1x diky za pomoc. Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
-
- mentor
Ahoj Vikingu,
též jsem se narodil za "Tondy I." a tak vím jak nám ten počítač umí zamotat hlavu.
Pošli mi Tvoje obrázky na můj email a do Tvého přispěvku je vložím abych si ověřil jestli to funguje.
Jo, citace nechej až to bude aspoň přes jednu stránku daleko. (kvůli spotřebě místa - díky).
též jsem se narodil za "Tondy I." a tak vím jak nám ten počítač umí zamotat hlavu.
Pošli mi Tvoje obrázky na můj email a do Tvého přispěvku je vložím abych si ověřil jestli to funguje.
Jo, citace nechej až to bude aspoň přes jednu stránku daleko. (kvůli spotřebě místa - díky).
-
Uz se me to podarilo to vlozit.. Zmensit a oriznout.. a je to!
Original Ti ale samozrejme rad poslu.
Takze ten citat je potreba na prvni strane vsech prispevku vypnout?
Radeji bych zmensil pismenka nebo tak.. Muze byt?
Original Ti ale samozrejme rad poslu.
Takze ten citat je potreba na prvni strane vsech prispevku vypnout?
Radeji bych zmensil pismenka nebo tak.. Muze byt?
-
- mentor
NENENE - odpovídej vlevo dole - na "Odpovědět" a máš to bez citace.
a k tomu vložení obrázku gratuluji.
a k tomu vložení obrázku gratuluji.
-
Dobre rano.
Uz asi hodinu se pokousim vlozit obrazek, ale nejsem schopen se dostat pod sirku 640 pixelu.
Jen kdyz ten obrazek orezu tak, ze nikdo nepozna co jsem tim chtel rict a smysl vlozeni obrazku tim ztrati logiku..
Potreboval bych alespon abych mohl vlozit takovouhle velikost pixelu: 737x480
Je mozno s tim neco udelat?
Ludwig
Uz asi hodinu se pokousim vlozit obrazek, ale nejsem schopen se dostat pod sirku 640 pixelu.
Jen kdyz ten obrazek orezu tak, ze nikdo nepozna co jsem tim chtel rict a smysl vlozeni obrazku tim ztrati logiku..
Potreboval bych alespon abych mohl vlozit takovouhle velikost pixelu: 737x480
Je mozno s tim neco udelat?
Ludwig
-
- admin
Fotku lze vložit i s větším rozlišením, zásadní kritérium je velikost souboru maximálně 250 kB.
Docela dobrý program je Zoner Photo Studio 12 Free. Tato verze je zdarma a umí zmenšovat obrázky pro weby podle kritéria max. velikosti souboru.
Mějte ale prosím na paměti to, že většina lidí nemá širokoúhlé full HD monitory a tak doporučuji 1200x800. Níže přiložený obrázek berte tedy pouze příklad že to jde.
Docela dobrý program je Zoner Photo Studio 12 Free. Tato verze je zdarma a umí zmenšovat obrázky pro weby podle kritéria max. velikosti souboru.
Mějte ale prosím na paměti to, že většina lidí nemá širokoúhlé full HD monitory a tak doporučuji 1200x800. Níže přiložený obrázek berte tedy pouze příklad že to jde.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.