Osvědčený prodejce?

Vše o čepelkách
Odpovědět
LukasSimir

Osvědčený prodejce?

Příspěvek od LukasSimir »

Vážení,
rád bych poprosil o radu, pomoc. Chci si zakoupit zásobu (cca 100ks) čepelek Astra Platinum, nebo Perma-Sharp. Máte nějakého osvědčeného prodejce na Ebay, nebo Amazonu? Odkazy, co jsem tu v diskuzích našel již nebyly platné..
Díky moc.
harmonica

Re: Osvědčený prodejce?

Příspěvek od harmonica »

Pokud jde o Astry, tak se daji koupit na https://www.vmd-drogerie.cz/astra-super ... ky-5-kusu/ za 11 Kc. Jde o provereny obchod. Nakupoval jsem tam uz tak desetkrat. Za tri dny mam zasilku doma.
LukasSimir

Paráda..díky harmonico. Takže se jedná o dobré astry co vydrží pár holení? Bylo by to super! :idea:
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Tak ta cena je vskutku bezkonkurencni :shock: ! Klobouk dolu. Diky za ten tip!!
Ja povazuji zelene astry za nejlepsi "ceske" ( v ceskych kamennych obchodech sehnatelne) ziletky. Osobne jsem zakoupil Astry naposledy za 16 kc u Vietnamcu v pohranici a vydrzely mi kolem 7 oholeni/kus. Naprosta spokojenost!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
harmonica

Příspěvek od harmonica »

LukasSimir píše:Paráda..díky harmonico. Takže se jedná o dobré astry co vydrží pár holení? Bylo by to super! :idea:
Ano, podle vlastni zkusenosti se jedna o standardni Astry, nikoliv o fake. Ja osobne se zelenou Astrou delam tri holeni. Po tretim vyhazuji. S fakem (konkretne znacky Personna) mam zkusenosti a bylo pro me utrpeni vydrzet i jedno oholeni.
LukasSimir

harmonica píše:
LukasSimir píše:Paráda..díky harmonico. Takže se jedná o dobré astry co vydrží pár holení? Bylo by to super! :idea:
Ano, podle vlastni zkusenosti se jedna o standardni Astry, nikoliv o fake. Ja osobne se zelenou Astrou delam tri holeni. Po tretim vyhazuji. S fakem (konkretne znacky Personna) mam zkusenosti a bylo pro me utrpeni vydrzet i jedno oholeni.
našel jsem ještě tohle http://www.felidas.cz/zbozi/show/1173/a ... x[item]/0/ recenze jsou na to dobré. osobní odběr pro mě ideální v Praze. s pánem jsem hovořil po telefonu, prodává je i do drogerií už více let a ještě neměli stížnosti. prý ale kdyby cokoli bylo špatně, ať je přijdu vrátit a vrátí mi peníze. takže do toho asi půjdu ;)
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

tak jsem se podíval na tu vmd drogerii a uvědomil jsem si , že zelené Astry se u nás prodávají za 18 i za 22 Kč.
Jak kde, takže jsem si tedy objednal pár balení no a něco málo k tomu.
Tak mi přišlo potvrzení poptávky že se mi balí všech 36 položek :mrgreen:

-----------------------
Dám vědět o průběhu dodávky a spokojenosti, včetně čepelek...
V noci slyším i vousy růst
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Komunikace s obchodem suprovní, zaslán kód na sledování zásilky.
Služby České pošty dle očekávání - sms o dodání balíku přišla 1/2 dne po převzetí mou osobou,
takže standart :mrgreen:

Vše dobře zabaleno, VPH ve skle bez úhony.
Čepelky Astra v ceně 11 Kč za 5 ks. v kvalitě jakou znám, zatím 5 oholení a bez problému, ostré - prostě Astra.
VPH Windsor Fresh s Propolisem, bezvadná vůně, 60% alkoholu. Nikdy předtím jsem jí neměl, takže ve slevě dobrá koupě.
Samozřejmě spousta nakoupené kosmetiky už pod stromeček.
U nás ve městě soukromé drogerie ani drogerie Teta, tak velký sortiment nemají ( řetězce Tesco,Kaufl apod neuznávám)
takže s docela slušným poštovným je to dobrý nákup.

Zarazila mne nabídka VPH i kolínkých vod značky Diplomat, kterou drogérie nabízí.
Příští nákup zaměřím tímto směrem, no možná že i jezevčici od Spokaru, nikdy jsem ji neměl, tak vyzkoušíme ... :P
V noci slyším i vousy růst
LukasSimir

Tak jsem vyzkoušel zelené Astry z obchodu Felidas (jak jsem psal výše). A vše naprosto Ok. Při nákupu celého balení (100ks) a osobního odběru v Praze se dostanete na cenu cca 9,-Kč za balíček..což je myslím paráda :twisted:

edit: byly nějaké dotazy, jestli jsou čepelky z jmenovaného obchodu v pořádku.. a nenašel jsem na nich žádnou vadu. Použity asi 4 balíčky a bez chyby. ;)
Naposledy upravil(a) LukasSimir dne 17 úno 2017, 09:27, celkem upraveno 1 x.
matej

Příspěvek od matej »

Kdyby se nekdo chtel obetovat a zainvestovat do Derby ziletek, na ebay se da najit baleni 50ks krabicek po 100ks ziletek (20x5). Ve velke krabici, z UK. S postovnym za 4128kc. Odkaz davat nebudu, urcite by byl po chvili nefunkcni a nabidek tam bude urcite vic. Staci tam hledat treba "5000 Derby razor".
Cena za balicek 100ks je pri tehle cene 82,56kc
a cena balicku 5ks 4,13kc.
Koukam ze jeden takovy balicek (5ks) je na heurece od 29kc. Vsadim se ze primo od vyrobce by to mohlo vyjit jeste lip nez z UK..
Kupoval jsem balicek 100ks cca na zacatku roku 2014 a jsem sotva v pulce. Kolik vydrzi oholeni netusim, nesleduju to ale budou to 3 minimalne.. Taky jak to sledovat, kdyz se bezne holim max. 2x tydne, spis jednou :D
Odpovědět

Zpět na „Čepelky (žiletky)“