Gentlemani,
dovoluji si udelat mensi setkani v Brne, spojene s predanim mydel Dusy
KDY: Patek, 11.11. 2016 od 16:00
Kde: Pivnice "Zastavka malych pivovaru", roh ulic Uvoz a Gorkeho
Adresa: Úvoz 78, 602 00 Brno-střed
Telefon: +420 704 423 169
Co je aktualne na cepu pisou zde: https://www.facebook.com/zastavkauvoz
Jak mnozi jiz vite, pivnice je nekuracka, pekna, nova, je tam wifina a asi 10 druhu poctiveho nepasterovaneho piva na cepu za celkem solidni ceny.
Ten den se otevira v 16:00 takze drive neni treba chodit.
Prijdte vsichni v hojnem poctu
Wiking
PS: Napiste zde do vlakna kdo prijdete - velmi to usnadni rezervaci. Toho dne si tam bez rezervace zarucene nesedneme, proto je BEZPODNINECNE NUTNE udelat rezervaci na urcity pocet osob.
Setkani v BRNE - 11.11. 2016
Setkani v BRNE - 11.11. 2016
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: Setkani v BRNE - 11.11. 2016
Velice rád přijdu, takže se mnou můžeš počítat.
Wikingu, jak ty to víš, že jsem s tebou chtěl dát řeč?
Pokud se nic nepokazí, tak se mnou počítej.
Pokud se nic nepokazí, tak se mnou počítej.
PROSIM POZOR:
V patek kolem 13-14:00 se setkam v Liberci s Kolegou Horejsem, ktery nedavno vyrobil svoji domaci VPH "Da Marco"
Pokud by nekdo z brnenskych Kolegu mel zajem, rad mu ji muzu privezt rovnou od vyrobce
Cena je 99kc za 150ml!!
Objednavky prosim pisemne zde do vlakna nejpozdeji do patku 4.11. do 8:00, pak uz nebudu na meilu.
V patek kolem 13-14:00 se setkam v Liberci s Kolegou Horejsem, ktery nedavno vyrobil svoji domaci VPH "Da Marco"
Pokud by nekdo z brnenskych Kolegu mel zajem, rad mu ji muzu privezt rovnou od vyrobce
Cena je 99kc za 150ml!!
Objednavky prosim pisemne zde do vlakna nejpozdeji do patku 4.11. do 8:00, pak uz nebudu na meilu.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Wikingu prosím jednu VPH pro mě, je super.
Wikingu, také bych o jednu flaštičku poprosil.
Díky.
Díky.
OK. Beru ssebou 3 VPH.
Pro vas dva po 1 kusu a jeste se mi ozval telefonicky Hans ten chce taky 1 ks.
Za hodinu uz vyjizdim z domu a prakticky az do naseho setkani uz NEBUDU na internetu.
Kdyby neco, mobil na me ma Kipe a HonzaS.
Pro vas dva po 1 kusu a jeste se mi ozval telefonicky Hans ten chce taky 1 ks.
Za hodinu uz vyjizdim z domu a prakticky az do naseho setkani uz NEBUDU na internetu.
Kdyby neco, mobil na me ma Kipe a HonzaS.
Mam v planu se take dostavit.
Mühle R89, Derby, Barbus Classic, Cyril R. Salter, Kamenec Důbrava, Astra Windsor Fresh.
Ahoj Ludwo. Pocitej se mnou pokud se zadari.
A vem mi prosim pokud bude mozno na sraz i tu domaci vodu po holeni
A vem mi prosim pokud bude mozno na sraz i tu domaci vodu po holeni
jelikoz uz jsem o neco vice panem sveho casu, tak taky prijdu. btw na jake jmeno je rezervace? nebo bude mit Ludva na hlave helmu s rohy?