Dobre rano, Gentlemani.
Po delsi pracovni odmlce prichazim s akci, kterou jiz nekteri z vas znaji -
““ PUTOVNI HOLICI BALICEK.““
Kdyby snad nekdo nevedel o co se jedna:
Putovni balicek je balicek plny veci potrebnych k mokremu oholeni, ktery si predavaji osobne ci postou Britevnici naseho fora mezi sebou.
KAZDY SI PROSTE VEZME CO CHCE - TEDY NE CELE MYDLO ALE ZE VSEHO CO CHCE VYZKOUSET SI MUZE OSKRABAT HOBLINKY NA NEKOLIK OHOLENI A POKUD MUZE TAK DO BALICKU NECO PRIDA TO JE JEDNO CO -PROSTE NECO CO BY DALSIM BRITEVNIKUM MOHLO UDELAT RADOST.
Z HYGIENICKYCH DUVODU VAS VSECHNY PROSIM ABY JSTE SI Z TECH TVRDYCH MYDEL ODSKRABLI VZDY HOBLINKY PRILOZENOU SKRABKOU KTERA JE TAM JEN K TOMUTO UCELU A NESMRDLALI TAM PO NICH STETKOU!! DEKUJI.
Soucasti tohoto balicku bude nejen sesit,kde kazdy z vas muze napsat co si vzal a co tam vlozil., ale napr. skrabka na brambory, to je velmi precizni nastroj, kterym se daji odkrojit velmi tenke hoblinky mydla a tyhle posleze rozslehat. Soucasti balicku jsou i ty male sacky. V nich se velmi dobre skladuji hoblinky mydel bez ztraty vune. Take kremy na holeni se v nich daji dobre skladovat.
Podminky pro prislani balicku: minimalne pulrocni clenstvi v nasem Britvaforu.
V pripade udeleni vyjimky se na me muze kazdy obratit prostrednictvim SZ.
Konecne slovo a rozhodnuti zda ten ci onen zajemce balicek obdrzi mam ja.
Proto bych vas tedy pozadal, aby ti, kteri maji zajem, se prihlasili, a vytvorime ciselny seznam, podle ktereho se bude balicek posilat.
Vyhrazuji si pravo k uprave tohoto seznamu dle geografickych okolnosti, tedy ve smyslu aby balicek neputoval z Chebu do Breclavi ,odtam do Marianskych lazni a pak zase do Hodonina.
Zcela konkretne takovyto priklad;: Bude-li poradi prihlasenych kolegu takove, ze 3 po sobe jdouci budou z Prahy, pak jeden z Brna, a pak zase jeden z Prahy, tak priradim toho ctvrteho k tem prvnim trem prazskym a posleze budou na rade ti z Brna.
Takze v pripade nekolika zajemcu z vetsiho mesta to upravim tak aby balicek chvili pobyl v tom stejnem meste a popr si jej Kolegove mohli predat i osobne. Kazdy u koho se prave balicek bude nachazet bude mit za povinnost se osobne postarat o to aby zkontaktoval nasledujici osobu a domluvil se s ni na moznosti predani nebo poslani! Obcas bude nutne vyuzit sluzeb posty. Postovne hradi vzdy ten odesilajici.
Kdo tedy bude mit i balicek zajem, ten necht napise svoje jmeno a za nim i mesto odkud je, v pripade ze bydli na vesnici i nejake okresni mesto popr. nejake vetsi, kam treba dojizdi do prace.
Predpokladany zacatek kdy se cely projekt rozjede planuji na leden/unor 2017.
Takze ted takzvane "" WIKINGOVO DESATERO PUTOVNIHO BALICKU "":
Omluvte prosim v tomto smyslu tento muj strohy ton, ale poradek musi bejt jinak by to nefungovalo!
1.) Kdo ma zajem, a je minimalne pul roku clenem naseho fora, je na foru aktivni a "vseobecne znam" prosim necht napise svuj nick a mesto odkud je zde do tohoto vlakna nize. Dale mi posle soukromou zpravou pres Britvaforum svuj telefon a uplnou adresu. Pokud nekdo neni jeste ani pul roku clenem naseho fora, a putovni balicek by chtel, muze se zeptat zda je mozne udelat vyjimku.
2.) Z tech produktu v balicku si berte tolik na vyzkouseni, aby se dostalo i na dalsi Kolegy. Chapu, ze kazdy produkt se nekdy skonci a nekdo bude vzdy ten posledni kdo to mel. To je logicke a zcela v poradku.
3.) Kazdy napise do prilozeneho sesitu co si vzal a pokud mohl a neco mel, tak i co tam vlozil.
DODATEK: Kdo nic nema, popr. nema nic zajimaveho, ten tam nic vkladat nemusi.
NENI TO PODMINKOU TAM NECO DAT!
Znam hodne kolegu kteri maji doma jen 1 mydlo. Takze zadny stres..
4.) Kazdy muze u sebe mit tento balicek maximalne 7 kalendarnich dnu ode dne obdrzeni, a kdyz jej dostane, napise do vlakna ze jej obdrzel.
5.)Behem techto 7 dnu se zkontaktuje s nasledujicim Kolegou v seznamu a pozada ho o adresu a sdeli mu den kdy mu to odesle. Obcas muze byt smysluplne nechat to poslat na pracoviste, myslete na to! Nemusite to vzdy posilat jen domu! Pokud z nejakeho duvodu (nemoc, dovolena atd) tento Kolega nebude moci balicek prijmout, bude preskocen a balicek bude poslan dasimu. Po nemoci/dovolene se ten preskoceny Kolega ozve a balicek bude poslan jemu.
6.) Kdo balicek odesle, doda do vlakna kod ke sledovani zasilky. Balicek se bude posilat JEN A VYHRADNE doporucene!!
7.) Zucastnit se muzou i nasi Kolegove ze Slovenska. V pripade ze mate zajem, napiste, a ja to uz nejak vymyslim jak to udelat. Pokud nekdo z vas z CR jezdi na Slovensko a nekdo ze SK do CR, ozvete se mi prosim!
8.) Tohle desatero muzu kdykoliv dle potreby zmenit ci upravit formou „Dodatku k desateru“
9.) Myslete na hlavni zasadu: „Co Britevnik, to Gentleman!“ a vzdy se tak k sobe chovejte.
Mejte pochopeni pro skutecnost, ze za 1 kalendarni mesic balicek navstivi tak asi jen 3 Kolegy.
Prihlasi-li se treba 30 Kolegu, je to zalezitost temer na cely kalendarni rok...
10.) Zkousejte, testujte, uzivejte si. Od toho tady ten balicek je. Preji vam vzdy luxusni oholeni
Wiking.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EDIT Wiking: Aktualni seznam:
Seznam clenu kteri obdrzi balicek:
1.) Kipe + HonzaS - Blansko ✔
2.) Zagarne, Pike - Brno ✔
3.) Carson - Brno ✔
4.) Vlkec - U Brna ✔
5.) Pedrosjan, Vladacr, Libor - Ceske Budejce ✔
6.) Vsezved - Plzen ✔
7.) MartinB+Bob76 - Uherske Hradiste ✔
8.) Drvostep - ✔
9.) Plinha - U Kladna ✔
10.) Lahcim - Mlada Boleslav ✔
11.)Nithro - Praha ✔
12.)Pepson - Praha ✔
13.)Evzen - Praha ✔
14.)Hans - Brno✔
====================================
Rok 2017 je timto uzavren.
====================================
~~~
Putovni balicek BRITVAFORA 2017
Putovni balicek BRITVAFORA 2017
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: Putovni balicek BRITVAFORA 2017
Ahojky Wikingu ,samozřejmě bych měl rovněž zájem! -Pedrosjan-Č.Budějovice
Naposledy upravil(a) Pedrosjan dne 17 lis 2016, 17:00, celkem upraveno 1 x.
MERKUR Solingen - 37 001
Ahoj Wiking, mal by som záujem. S pozdravom Vinci.
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Zdravím,
mám zájem o balíček.
MartinB - Uherské Hradiště
mám zájem o balíček.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
Rád bych se též přidal do fronty.
vsezved - Stod, Plzeň
vsezved - Stod, Plzeň
Také se hlásím. Loni jste na mě zapomněli.
Vlkec - Rosice u Brna
Vlkec - Rosice u Brna
Wikingu jen bych tě poprosil, aby jsi ke mě dopsal +HonzaS. Vzhledem k tomu, že jsme z jednoho města, tak určitě vyzkoušíme oba a týden nám k tomu stačí.
Děkuji
Děkuji
Až se balíček dostane do Hradišta,tož by ho také rád zkusil,předali bychom si jej s Martinem osobně.MartinB píše:Zdravím,
mám zájem o balíček.
Bob76-Uherské Hradiště
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Také mám zájem zúčastnit se.
Dobre rano pratele.
V 1 prispevku tohoto vlakna jsem aktualizoval seznam.
Mel bych dotaz: Je tu nekdo z CR kdo jezdi pravidelne na Slovensko? Obavam se ze poslani tohoto baliku z CR na SK by mohlo predstavovat jistou financni zatez, takze pokud tam nekdo jezdi a byl by schopen to odeslat ze Slovenska, aby si balicku mohli uzit i nasi slovensti kolegove, bylo by to super.
Jinak balicek se vyda na cestu jiz VELMI BRZY. Chtel jsem jej poslat do obehu jiz ted, koncem unora 2017, ale ted musim rict, ze jsem prekvapen snehovou situaci ktera zde zrovna panuje a tak muj dojezd do Brna a setkani tam musim prizpusobit pocasi.
Nebude-li to ted v unoru 2017 mozne, tak to vidim na brezen 2017. presne datum tedy zatim neuvadim. Jen tohle orientacni.
Dekuji za pochopeni.
V 1 prispevku tohoto vlakna jsem aktualizoval seznam.
Mel bych dotaz: Je tu nekdo z CR kdo jezdi pravidelne na Slovensko? Obavam se ze poslani tohoto baliku z CR na SK by mohlo predstavovat jistou financni zatez, takze pokud tam nekdo jezdi a byl by schopen to odeslat ze Slovenska, aby si balicku mohli uzit i nasi slovensti kolegove, bylo by to super.
Jinak balicek se vyda na cestu jiz VELMI BRZY. Chtel jsem jej poslat do obehu jiz ted, koncem unora 2017, ale ted musim rict, ze jsem prekvapen snehovou situaci ktera zde zrovna panuje a tak muj dojezd do Brna a setkani tam musim prizpusobit pocasi.
Nebude-li to ted v unoru 2017 mozne, tak to vidim na brezen 2017. presne datum tedy zatim neuvadim. Jen tohle orientacni.
Dekuji za pochopeni.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)