304196-holeni-britvou
Musel jsem použít stream.cz, youtube nepodporuje videa delší než 10minut.
Ukázka holení z prvního setkání v Mikulově
Re: Ukázka holení z prvního setkání v Mikulově
A kdo to tam vlastně účinkuje? Účastníci fora Břitva.cz?Shlédl jsem video pečlivě,to teda já bych tu břitvu ani nevyndal z penálu...
MERKUR Solingen - 37 001
Aktéři holení:
Mistr holič - kolega Edelweiss
odvážný holený - kolega a autor, Artifex
zasahující lékař - kolega Pribazdenda
přihlížející jsme všichni účastníci prvního setkání Břitevníků.
místo - sportovní střelnice Mikulov
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
nejvíce se mi líbí ten zasahující lékař.. ,doufám že nebyl třeba.. ,jinak kolega Artifex tu má někde také myslím své video,jak se holí břitvou před zrcadlem...PetrS píše:Aktéři holení:
Zdravím, Petr.
MERKUR Solingen - 37 001
Právě že byl.
Došlo ke kurioznímu zranění. Mistr holič sobě si sám způsobil zranění (jak je vidět na videu) a zasahující lékař podal (pro bacily) smrtící dávku kamence . Stopy po lékařském zásahu byly patrné jak na ruce, tak i v očích Mistra holiče.
Došlo ke kurioznímu zranění. Mistr holič sobě si sám způsobil zranění (jak je vidět na videu) a zasahující lékař podal (pro bacily) smrtící dávku kamence . Stopy po lékařském zásahu byly patrné jak na ruce, tak i v očích Mistra holiče.
jo,jo už jsem si toho všiml.. ,jak údajně "spílá" kameramanovi,že stále se mu tam motá... ,jinak musím uznat že se moc líbí jak trpělivě "drží" kolega Artifex,poctivě nastavuje tvář..
tedy je to v podstatě umění takhle holit... ,já bych neoholil sebe natož ještě někoho... a to ještě pod kamerou!
tedy je to v podstatě umění takhle holit... ,já bych neoholil sebe natož ještě někoho... a to ještě pod kamerou!
MERKUR Solingen - 37 001
Uvidíš, že jednoho dne ze zvědavosti Břitvu vyzkoušíš a od té doby ti tenhle nástroj už nebude připadat jako něco hrůzostrašného.Pedrosjan píše:jo,jo už jsem si toho všiml.. ,jak údajně "spílá" kameramanovi,že stále se mu tam motá... ,jinak musím uznat že se moc líbí jak trpělivě "drží" kolega Artifex,poctivě nastavuje tvář..
A tipuju že to nebude dlouho trvat
vzkaz pro SoNNy -já vím že to myslíte dobře,ale nevím,nevím.. ,čoveče...,zatím jsem se nedopracoval ani k bagru...
MERKUR Solingen - 37 001
Břitva je úžasně laskavý nástroj k naší tváři. Zbavuje nás vousů tak šetrným způsobem, že to jen málokterý nástroj dokáže napodobit. Ten pohled na dokonalé ostří může vzbuzovat obavy, ale teprve po vyzkoušení zjistíš, že všechno je úplně jinak. Díky dokonalé ostrosti se na tváři odehrává malý zázrak. Břitva bere pouze vousy a pokožku nechává netknutou. Dokonce je-li na tváři pupínek s bílou špičkou, tak vousy budou oholené a bílá špička zůstane netknutá. Myslím, že toto by pro Tebe mohl být dostatečný důkaz, že Břitva je laskavá. Říznutí přichází teprve když s ní zacházíš zbrkle nebo neuctivě, pak může kousnout. To však v naprosté většině bývá jen malinké líznutí které není vůbec cítit. Obvykle je zjistíš teprve když šmudláš.
Břitva si žádá respekt a úctu a odměňuje se ohleduplností a laskavostí.
Svou První vezmi s úctou do ruky a s důvěrou přilož na tvář. Uvidíš jak budeš mile překvapen.
Zdravím, Petr.
Břitva si žádá respekt a úctu a odměňuje se ohleduplností a laskavostí.
Svou První vezmi s úctou do ruky a s důvěrou přilož na tvář. Uvidíš jak budeš mile překvapen.
Zdravím, Petr.
Pravdu díš,Mistře,není lepšího oholení než s břitvou .Už jenom ten pocit,že točlověk ppřežil.
Naposledy upravil(a) WILDHOG dne 12 črc 2011, 22:39, celkem upraveno 1 x.
JESUS SHAVES!