Dobrý den pánové a kolegové,
tak jsem dnes obdržel od přítelkyně darem mýdlo na holení Balea. Koupit lze v DM. Bylo v klasické kulaté krabičce ochranného přelepu.
Pocit : pěna velmi jemná, hodně světlá a rychle se ztrácela. Zkusil jsem na druhý pokus nabrat více mýdla na štětku - lepší výsledek. Ale pořád je to slabší. Po oholení kůže vysušená jako troud. Není třeba ani studenou vodou zatahovat póry, mýdlo to zvládne za Vás. Připadalo mi že snad mýdlo tahá vodu z kůže pro své vlastní udržení...
No dám mu ještě šanci..
PS : běžně používám mýdla Barbus a Col. Conk. Tak aby bylo vědět, s čím jsem mohl srovnat.
Má někdo jiné / lepší / horší zkušenosti?
Mýdlo Balea
-
Re: Mýdlo Balea
Já osobně používám mýdlo Balea v modré, čtvercové krabičce se zaoblenámi rohy a pěnu, hustou tak aby nevytékala z mističky jsem ušlehal až po té, co jsem do ní přidal několik kapek oleje( slunečnice, na olivy nemám peníze ).
671 grains of diplomacy-.50 BMG
-
- admin
Ono je to v zásadě jedno jestli slunečnice nebo oliva.
-
Mám úplně stejné zkušenosti s stejnými mýdly.Že by to bylo tím produktemMushroom píše:....Pocit : pěna velmi jemná, hodně světlá a rychle se ztrácela. Zkusil jsem na druhý pokus nabrat více mýdla na štětku - lepší výsledek. Ale pořád je to slabší. Po oholení kůže vysušená jako troud. Není třeba ani studenou vodou zatahovat póry, mýdlo to zvládne za Vás. Připadalo mi že snad mýdlo tahá vodu z kůže pro své vlastní udržení...
No dám mu ještě šanci..
PS : běžně používám mýdla Barbus a Col. Conk. Tak aby bylo vědět, s čím jsem mohl srovnat.
Má někdo jiné / lepší / horší zkušenosti?
-
- mentor
Zlatá Barbucha - papulka jak po másle se šlehačkou. A ta doby výdržnosti a bohatosti pěny. Barbuch company by mi mělo připlácet za reklamu
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Já jsem si ho taky vyzkoušel - krásně voní, ale jeho kvalita je nízká,špatně se šlehá a nevydrží (chce to asi ten olej) jo a taky brzy došlo což je jedině dobře za takovou kvalitu ...- holt jako všechno od Baley je to ředěnéZipíno píše:Já osobně používám mýdlo Balea v modré, čtvercové krabičce se zaoblenámi rohy a pěnu, hustou tak aby nevytékala z mističky jsem ušlehal až po té, co jsem do ní přidal několik kapek oleje( slunečnice, na olivy nemám peníze ).
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
-
Teď jsem vyzkoušel Pitralon a můžu říct že za tu cenu jsem byl velice mile překvapen. Dělalo to cca 80 Kč.
Non est viri timere sudorem
-
Tak dneska jsem zkusil mýdlo balea z DM ještě k holení k s mach3 a moc jsem si to teda neuzil, málo pěny, ztracela se a nešla moc ušlehat, jdu pokukovat po kvalitnějším mýdle.
-
- admin
Mám stejnou zkušenost, pěna není nic moc, podle mě toto mýdlo NEBRAT! Jsou lepší značky na trhu, dobrý je třeba Barbus, na něj nedám dopustit.
-
Mám ještě zbyteček tohohle mýdla, když do něj ucvrnknu krapet Nivey a nebo Olimonu tak se z toho dá udělat pěnička, holím s ní nožky mojí drahé polovičky, člověk se tak věnuje holení a zdokonaluje se v technice holení někoho jiného než sám sebe. Mé ženě tohle mýdlo asi jako jediné voní, protože je dost naparfémovaný, ne že by ostatní nevoněly, prý ty ostatní voní více pánsky a tohle prej se dá. No dcera zase kdykoli projde a já se holím tak ohrnuje nos a říká tady zase něco smrdí nebo co ? Jee ty se holíš? Tak já nevim čím se teda holí ten její šuhaj, oni tyhle šampóni to maj docela jednoduchý, vezmou sprej, pofackujou se dlaněma a pak 11-ti břitem udělaj smik a ještě jsou obletovaný jako bozi ))))))))))
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!