Dobrého odpoledne přeji kolegové,
dostalo se mi s jednou výhrou na Aukru i předmětu, kterýžto mi přijde docela zajímavý. Připadá mi to jako torzo bagru. Ale hlavice je zkosená. Jedna strana je užší než druhá. Nemám zkušenosti s tímto zařízením, proto bych se rád zeptal vůkol, zda se s tím někdo setkal. Případně nabízím onen předmět k darování, mně je na nic, jelikož bagrů neužívám..
Zkosený bagr?
-
Zkosený bagr?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- mentor
Re: Zkosený bagr?
Ahoj Mushroome,
jak je tam řešené ohýbání žiletky? Připadá mi to jako by tam chyběla ta vnitřní část, která tu žiletku prohne a přitlačí v oblouku k bagru. Zatím jsem ještě neviděl žiletky které by měly nestejné rozměry. Pokud je ten bagr z každé strany jinak široký, tak buď má nějaké speciál určení aby mu břit čučel nestejnou šířkou ven a nebo jej někdo samo-domo upravoval. Udělej ještě fotku přímo ze předu a taky ještě jednou detail ze strany od držátka. Popřípadě do něj vlož žiletku, jak to bude vypadat. Zdravím Petr.
jak je tam řešené ohýbání žiletky? Připadá mi to jako by tam chyběla ta vnitřní část, která tu žiletku prohne a přitlačí v oblouku k bagru. Zatím jsem ještě neviděl žiletky které by měly nestejné rozměry. Pokud je ten bagr z každé strany jinak široký, tak buď má nějaké speciál určení aby mu břit čučel nestejnou šířkou ven a nebo jej někdo samo-domo upravoval. Udělej ještě fotku přímo ze předu a taky ještě jednou detail ze strany od držátka. Popřípadě do něj vlož žiletku, jak to bude vypadat. Zdravím Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.