Wars Fresh plyn po goleniu VPH

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Odpovědět
david_ul

Wars Fresh plyn po goleniu VPH

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Vás přátelé holení i břitvy,

dovolte mi, abych Vám představil Polský výrobek jménem Wars Fresh plyn po goleniu.
Je to v překladu voda po holení.
Hned na úvod Vám musím říci, že ze skupiny Wars je jich několik. Já jsem zatím dosehnal jen tuhle modrou verzi.
Tato VPH je ve verzi Fresh. Což znamená, že je tam více mentolu. Je na 5 místě ve složení.
Vůně je velice jemná a VPH moc neštípe. Je tam totiž 60% alkoholu. Takže je to VPH pro lidi s citlivou pletí nebo pro ty co nemají rádi moc alkoholovou VPH.
Obsah skleněného flakonu je 90 ml. Co zamrzí, že flakon nemá zavírací víčko na závit. Ale víčko se tam zaklapne.
Je pěkné, že někdo u toho myslel. V krabičce samotné je papírová výztuha a tak není možné s flakonem po cestě moc klepat.

Ještě k výrobci je to známá Polská firma:
Miraculum S.A.
ul. Prof. Michała Bobrzyńskiego 14
30-348 Kraków

a teď zpět zase k VPH.
VPH je zabarvená do modra. Je to svěží modrá. Nebeská modrá.
Je to tím, že je ve složení barvivo:
CL42090 Brilantní modř je synteticky získané barvivo z uhelného dehtu. Tato látka v kosmetice je bez negativních účinků na zdraví. Pro vnitřní užití je brilantní modř nebezpečná.
CL60730 je to syntetická barva violet. V CZ od 1994 roku.

Vůně: svěží mentol. Osobně jsem ji zkusil v prodejně a můžu říci, že jsem ji zkusil jen na zápěstí a byla svěží lehká. Intenzita byla v první půl hodině citelná. Potom bych řekl, že vůni jsem cítil už jen asi hodinu a půl.
Takže vůně použitelná do kanceláře. Nevtíravá, ale přitom VPH ošetří pokožku po holení.

A teď cena: Přiznám se, že jsem vše kupoval v Polsku v běžných prodejnách. Cena se pohybuje od 8-15 Zlotých. Já při nákupu měl kurz 1 Zl 6,90 Kč. Kupoval jsem jeden flakon za 10 ZL. Takže cena 69,00 Kč za VPH.

Složení VPH je zde: https://www.codecheck.info/kosmetik_koe ... oleniu.pro
Složení jsem přidával na codecheck dne 15.9 2017

Rozměry: krabička: 8.3x4.2x11 cm
flakon i s uzávěrem: 6.4x10.6x3.1 cm

Co víc k tomu napsat. Přidávám fotky.

David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
david_ul

Re: Wars Fresh plyn po goleniu VPH

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Vás kolegyně i kolegové,

dneska jsem podruhé otestoval tuto VPH. Je krásně jemně mentolová. Není vtíravá a řekl bych, že i když štípne po nanesení na obličej je pořád ještě příjemná.

Mentol jsem cítil tak 4 hodiny po nanesení na obličej. Pak asi byl cítit, ale já jej nevnímal. Řekl bych, že by se tato VPH dala aplikovat i jako dámská VPH. Vůně je nevtíravá, ale alkohol je dostatečný.
Vůně je klasika mentol.

David

PS: občas jsem si všiml, že si ke mně na tvář někdo přivoní. Stávalo se mi to s VPH WARS i Brutal. Je to prostě neobvyklá vůně.

EDIT 27.1 2018: Nakonec jsem zakoupil další a dal ji "ženské bytosti". Měla úspěch. Jak je jemná a při tom trvalá vůně. Nakonec to asi bude spíše oblíbená vůně u žen.
David a jeho žiletky
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“