Krém na holení bez štětky KáLListon Rich Shaving Cream

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
Radgost
admin

Krém na holení bez štětky KáLListon Rich Shaving Cream

Příspěvek od Radgost »

Od Radyxe jsem dostal dárek.
Krém na holení bez štětky značky KáLListon.
1461574741.jpg
Použil jsem jej několikrát a popravdě jsem se s ním zatím nějak nedomluvil.
Prostě nevytváří pěnu na kterou jsem zvyklý. :lol:
Budu dále reportovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bob76

Re: Krém na holení bez štětky KáLListon Rich Shaving Cream

Příspěvek od Bob76 »

Co mám zkušenost,tak z olivového oleje zkrátka pěna nejde udělat.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
mons

Příspěvek od mons »

Ze stejného zdroje, za což ještě jednou děkuji, jsem zkoušel totéž.
Mýdlo krémovité, bělostné, připomínajicí konzistencí nejpíš Indulonu. Vůně neurčitá trávovitá se senem. Vyzkoušel jsem mýdlo se štětkou, ale bohužel to nefunguje.
Proto jsem ho párkrát použil s nanášením na tvář rukou, prostě jsem ho tam napatlal. Oholení celkem jakž takž. Bohužel jsem zvyklý na hustou pěnu a tak mne to nějak nevzalo.
Abych tomu ale nekřivdil, vzhledem k vysokého množství oleje v mýdle je plet po oholení mastná. Na druhou stranu štětka taky, takže jsem ji musel několikrát vyprat.
Závěrem , nic moc, jen tak na vyzkoušení, je to úplně něco jiného než jsem zvyklý.
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Tenhle druh krémů na holení, je jenom takový pokus pro lidi co nemají čas, jak se "rychleji" oholit.
No nic moc ...
V noci slyším i vousy růst
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Podobné mýdlo se již řešilo v tomto vlákně...
viewtopic.php?f=92&t=2899
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Osobně si myslím, že by asi lépe posloužila nějaká chemie ve formě pěny, nebo gelu, které ale k výsledku kvalitně odvedeného holení a následné péče moc nevedou. Je to asi jako mýdlo, nebo šampon, které nepění. Můžou odvést dobrou práci, ale výsledný pocit díky tomu, že se chovají jinak než je očekáváno je takový všelijaký.
A o dobrý pocit v tomto případě jde až na prvním místě. Pokud je to jinak, tak už zůstává pouze řešení jako ve filmu "Klik, život na dálkové ovládání".
MartinB

Příspěvek od MartinB »

Já bych ten krém nezatracoval-jen je třeba zapomenout na štětku a pěnu a používat ho v souladu se záměrem výrobce - pak může fungovat dobře, ale je fakt že nechápu proč se dobrovolně připravit o dobře vyšlehanou krémovou pěnu z mýdla.
Na druhou stranu to chápu jako eko/bio/natur/sensitive alternativu k pěnám a gelům v plechovce.

Složení krému KáLLisToN (Aloe vera, Olive oil, Shea butter) je čisťounké a jde vpodstatě o emulzi aloe vera,olivového oleje a bambuckého másla - takže luxus pro pleť - určitě nejen na holení.
Pokud nevyhovuje na holení, tak myslím že bude skvělý jako balzám po holení.

Ten nefunkční krém Reuzel, co na něj přidal odkaz Drvoštěp, je složením mýdlo a navíc prodejci tvrdí že umožňuje vytvořit bohatou pěnu(což se zde nikomu nepodařilo) a tudíž je to úplně něco jiného než zde popisovaný krém Kalliston.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
Radyx
admin

Příspěvek od Radyx »

Moje zkušenost je taková, že pěnu z něj štětkou nevyšlehám. Dá se ale aplikovat roztíráním s trochou vody po tváři, pak to mírně zpění a lze se oholit. Má to jednu výhodu, pokud při holení potřebuji udržet konturu kolem bradky, tak přesně vidím kde holím, nemusím to odhadovat skrz hromadu pěny.
Praktické může být na cesty, kdy člověk nemusí řešit štětku, resp. její vysušení po holení.
Jinak jej ředím do kategorie zajímavosti, netušil jsem že existují bezštětková mýdla.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“