Dobré a praktické zesílení.
Teď mám ale pocit, že ta otcova "Umělinka" bude smutná, že taky nemá stojánek - tak hajdy vyrobit další. Technologii už znáš a tak můžeš udělat radost pěkným dárkem.
Stojánek na holící štětku Durance - PLAST
-
- mentor
Re: Stojánek na holící štětku Durance - PLAST
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
zkoušel jsem to včera, ale nahřál jsem málo a zbytek plexi mi prasklo.. seženu a uvidíme
nenapadlo někoho z vás vyvrtat do štětky díru na kovový očko a udělat stojánek s háčkem? takový typ jsem taky ještě neviděl
nenapadlo někoho z vás vyvrtat do štětky díru na kovový očko a udělat stojánek s háčkem? takový typ jsem taky ještě neviděl
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
-
nevadí...
tak plastový stojánek jsem propůjčil otci pro jeho starou chudinku Umělinku se slovy "...ale Jezevčici si na něm sušit budu stejnak, tomu pacholek neujde.." Snad se o něj podělíme bez konfliktů ( ) a bude nám oběma sloužit. Nyní má originál jasanová Jezevčice originál lipové nožičky, které jí dodávají mnohem více elegance...A JAK SI ZPÍVÁ
frazer
tak plastový stojánek jsem propůjčil otci pro jeho starou chudinku Umělinku se slovy "...ale Jezevčici si na něm sušit budu stejnak, tomu pacholek neujde.." Snad se o něj podělíme bez konfliktů ( ) a bude nám oběma sloužit. Nyní má originál jasanová Jezevčice originál lipové nožičky, které jí dodávají mnohem více elegance...A JAK SI ZPÍVÁ
frazer
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.