Zdravím všechny kolegy.
Rozhodl jsem se obměnit pláštík jedné Krásky a dost jsem se zamiloval do stylu, který přikládám na obrázku. Průhledná modrá..líbila by se mi i zelená, nebo naprosto čirá. Zatím jsem ale našel tyto střenky pouze v červené barvě na revisor-solingen.de . Nemám možnost střenky vyrobit samodomo. Takže bych rád koupil hotové střenky a pouze přenýtoval.
Otázka na Vás kolegové tedy je.. Neviděli jste podobný styl na nějaké stránce? Případně se někdo nudíte natolik, že byste byly ochotní za úplatu střenky vyrobit (materiál bohužel také nevím, kde sehnat).. Každou radu, nebo odkaz na prodejce střenek uvítám.
Díky a ať to klouže po tváři
Výrobci střenek
- LukasSimir
Výrobci střenek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Výrobci střenek
Na to, že se plastům spíše vyhýbám a volím raději přírodní materiály, tyto střenky mají něco do sebe. Určitě je to také jedna z cest. Nevypadá to vůbec špatně.
- LukasSimir
Viď. Já taky od plastu většinou utíkám. Ale kombinace průsvitné střenky a starší zrenovovane čepele mi přijde hrozně zajímavá.. Uvidím, co najdu..
veď tá červená je fajn, či?
po červených na modré akosi nebolo času
napíš mi SZ
materiál plexi 3 mm, to sa musí dať kúpiť a ak nie, nejaké modré mám v stave hrubého polotovaru,po červených na modré akosi nebolo času
napíš mi SZ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Cau.
Kde ich kúpiš to neviem - ale s plexi som dosť toho robil minulý rok - mal som na to elektrické náradie ale boli veci ktoré bolo nutné spraviť ručne - pracoval som s 8 mm plexisklom. S 3 mm hrúbkou a taktiež vzhľadom k rozsahu prác by si to mal zvládnuť s úplne základným náradím - keď som musel píliť tak pílkou na železo ale 3 mm by asi šli aj lupienkovou pilkou, pričom pocit keď si to spravíš sám na nezaplatenie a spomenies si na to vždy keď výrobok vezmeš do ruky.
Inak - zrovna to nitovanie by som si najprv skúsil na nejakom nepotrebnom zbytku - ono to má dosť tendenciu praskať pri podobných procesoch, naviac niekedy praskne až nejký čas po aplikácii čohokoľvek čo mu nevyhovuje.
Kde ich kúpiš to neviem - ale s plexi som dosť toho robil minulý rok - mal som na to elektrické náradie ale boli veci ktoré bolo nutné spraviť ručne - pracoval som s 8 mm plexisklom. S 3 mm hrúbkou a taktiež vzhľadom k rozsahu prác by si to mal zvládnuť s úplne základným náradím - keď som musel píliť tak pílkou na železo ale 3 mm by asi šli aj lupienkovou pilkou, pričom pocit keď si to spravíš sám na nezaplatenie a spomenies si na to vždy keď výrobok vezmeš do ruky.
Inak - zrovna to nitovanie by som si najprv skúsil na nejakom nepotrebnom zbytku - ono to má dosť tendenciu praskať pri podobných procesoch, naviac niekedy praskne až nejký čas po aplikácii čohokoľvek čo mu nevyhovuje.
PeterD
Sú muži ktorí sa neholia, sú muži ktorí sa holia pretože musia a sú muži ktorí sa holia britvou.
Sú muži ktorí sa neholia, sú muži ktorí sa holia pretože musia a sú muži ktorí sa holia britvou.
Různé tvary střenek z různých materiálů lze koupit na Ebay.com.