Začínám psát prezenčku setkání 4-6 září 2009:
Artifex
Meliss2a
PetrS
Paní Petrová eSová (Jitka)
Meny
Radgost
Paní Radgostová (Bára)
Radyx
Zipíno
Adršpach
Frazer
Pište další, ať je komplet seznam lidí a může se začít vybírat "vstupné" a úplatky
Ti s otazníkem nechť se vyjádří a ti kteří zapsáni nejsou, nechť napíšou, budou přidáni, řekněme že uzávěrka je v neděli.
Červeně budou zapsáni ti kteří svoji účast potvrdili
Zeleně nechť jsou označeni ti kteří mají zaplaceno
Modře budiž označeni ti co zaplatí na místě
Částku budeme vybírat 250 peněz na osobu:
2074415013/0800
Budu ráda, když se spolu s platbou nějak identifikujete - přezdívka ve zprávě pro příjemce atp.
Na vyžádání pošlu další údaje (IBAN, SWIFT) - pouze pro Adršpacha a to kdoví jestli
Kdo ze zúčastěných bude chtít na sraz přivézt tuto frézku:
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=732-969
nechť mi napíše, zajdu osobně do obchodu a koupím, peníze pošlete na účet zmíněný na první stránce
Osobně tuto frézku mám, nahodil jsem nějaké fotky produktů s ní udělaných, nemyslím že by to byl aušus takže prozatím doporučuji, je k ní základní sada nástrojů, na srazu tedy můžu předvést se Zipínem co a jak přímo na kosti či jiném materiálu, kosti se mi snad podaří zajistit.
Last edit by Artifex: AKTUALIZACE STAVU K 2.9.2009
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
-
-
- mentor
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Myslel jsem druhy vikend v zari. Tak to asi budu mit zase pifku.
-
- admin
No a co na to ED?
První otázku bych směroval na něj.
První otázku bych směroval na něj.
-
- mentor
Jeste Eddiemu zavolam snad dneska na skypu. A uvidime. Stejne kdyz by to bylo v ten dalsi vikend tak bych musel v noci odjet mam objednany trajekt na nedeli vecer.
-
- admin
S penězma budeme muset přitlačit na pilu - minule jsme skončili v červených číslech.
-
S EDem jsem včera skypoval a říkal že brzy přispěje do tohoto vlákna s podrobnostmi. Teď je u něj Meliss2a pro hrnky od Adršpacha takže třeba vypustí víc dat, ergo: Toto vlákno jsem založil s Edovým souhlasem aby nebyly dohady
To že se skončilo v červených číslech mne mrzí, klidně to můžeme ještě vyrovnat za minule, určitě to za to stálo.
To že se skončilo v červených číslech mne mrzí, klidně to můžeme ještě vyrovnat za minule, určitě to za to stálo.
-
Mrzí mě, že se setkání koná na tak odlehlém místě, kam se dostanu jen stěží.
Mám za to, že dost lidí přesně tohle oplakalo. Přijde mi to až "sobecké", a to bez urážek, protože břitevníci opravdu nejsou jenom a jenom a pouze z moravy.
Dal bych za to hodně, abych se tam dostal, ale TOLIK peněz nemám, abych cestoval z jednoho konce republiky na druhý, tam ještě něco utratil a jel zpátky.
Nezbývá, než popřát majetným a Moravanům, aby si setkání užili přinejmenším jako minule.
Áve.
Mám za to, že dost lidí přesně tohle oplakalo. Přijde mi to až "sobecké", a to bez urážek, protože břitevníci opravdu nejsou jenom a jenom a pouze z moravy.
Dal bych za to hodně, abych se tam dostal, ale TOLIK peněz nemám, abych cestoval z jednoho konce republiky na druhý, tam ještě něco utratil a jel zpátky.
Nezbývá, než popřát majetným a Moravanům, aby si setkání užili přinejmenším jako minule.
Áve.
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
-
- admin
Sraz je v Mikulově plánován proto, že jsme nenalezli příhodnější místo na setkání.
Bylo nezištně nabídnuto Edem a s nadšením přijato - také proto, že valná většina břitevníků jsou střelci a setkání se uskutečňuje přími na střelnici, což zmínění střelci také s nadšením využili.
Bylo nezištně nabídnuto Edem a s nadšením přijato - také proto, že valná většina břitevníků jsou střelci a setkání se uskutečňuje přími na střelnici, což zmínění střelci také s nadšením využili.
-
- admin
...ostatně několik břitevníků přijelo auty z Prahy. Myslím, že by nebyl problém se s nimi domluvit na odvozu tam i zpět.
-
- mentor
Myslim si, ze se lidi budou zase domlouvat na to jak se dopravit tady. Mozna by stalo za to napsat kdo by chtel odkud jet a jesli nekoho hleda k sobe anebo potrebuje dopravu. To by mohlo pomoci s planovanim a i cenou.