Zdravim břitevníky a bagristy. Jelikož se blíží vánoce a já se rozhodl že upgraduju svoji výbavičku a koupim nevo pořádného tak mám pár dotazů na profíky a praktikanty. Chtel bych si koupit holítko jelikož jsem začal tím nejlevnějsim vo u nas bylo k sehnani a vlastním již 2roky holítko LORD v hliníkové verzi. Na takove to oskrabani mi to stacilo i bez prolití krve,ale nyni mam hotovy baracek a tak mam vice casu na sebe a tudíž koukám po lepším a kdyz uz budu kupovat tak neco pekneho a kvalizního. Mam v merku Muhle Rocca R95 což je ta dřevěná verze. Jenže nevim zdali touto volbou udělám dobře. Nemá někdo zkušenosti s tímto strojkem nebo nejaké porovnání a radu jaky eventuelně koupit? Mam jemne vousy a holeni kazdym dnem mi neni prekazkou. LORDEM se dokažu říznoit ale řekl bych že vina bude spiše na geometrii strojku kdy žiletka je ve strojku již zvyklaná. Na foru jsem tady našel mnoho veci ohledne te roccy ale zadny specificky zaver nebo radu. Diky predem a pokud koupim novy strojek at uz roccu nebo jakykoliv doporuveny tak se podelim se zkusenostmi.
Díky námořník Willda
Vánoční dilema - Mühle Rocca R95
Re: Vánoční dilema
z vlastnej skúsenosti: jeden ti nebude stačiť, už si nakazený bacilom, ako tu všetci prítomní, jedno mydlo nestačí, jedna štetka nestačí, jeden bager tobôž, urob si radosť a kúp dva, na jemné fúzy jemný bager niečo ako R89 a niečo trochu agresívnejšie ako Rocca, budeš striedať a zistíš čo ti bude vyhovovať, sto ľudí sto názorov,
MÜHLE R89, MÜHLE ROCCA, FATIP GRANDE
Re: Vánoční dilema
Nevydrzel jsem to...
Rocca objednana... zitra ocekavam ale nevim zdali budu moct otevrit a aspon se pokochat... manzelka zabavi a nadeli pod stromek Lord slouzil vcelku dobre... uz se nemohu dockat Roccy a uz vim co si budu prat k nejakemu vyznamnemu dni... bude me cekat nova stetka. Nahrada te nejlevnejsi stetky od wilkinsna za 59kc... pokukuji po te rocce take ale to uz je docela balik za stetku
Rocca objednana... zitra ocekavam ale nevim zdali budu moct otevrit a aspon se pokochat... manzelka zabavi a nadeli pod stromek Lord slouzil vcelku dobre... uz se nemohu dockat Roccy a uz vim co si budu prat k nejakemu vyznamnemu dni... bude me cekat nova stetka. Nahrada te nejlevnejsi stetky od wilkinsna za 59kc... pokukuji po te rocce take ale to uz je docela balik za stetku