J. A. Henckels bagr
J. A. Henckels bagr
Ahoj, pomůžete mi prosím odhadnout přibližný rok výroby a nynější hodnotu tohoto bagru? Dar po zesnulém zákazníkovi. Nechci jej zatím prodat, ale chci vědět co se mi dostalo do rukou. Prosím dejte mi svůj email, nejdou mi sem vložit fota z mobilu
Re: J. A. Henckels bagr
No Drianka. Chtělo by to tu fotku. Napr zpracovat z PC a ořezat pod 80 Kbit. Aby Ti někdo ze zdejších borců vůbec odpovedel. F
Ahoj.
Pááni, zajímavý instrument. A to je fakt na holení s žiletkou? Ta vroubkovaná matice s pružinou asi něco přitlačuju či reguluje? Není to ořezávač vlasů? A ty náhradní nástavce ..? Se mi to jeví jako do pořadu #hádej o co jde#. F
Pááni, zajímavý instrument. A to je fakt na holení s žiletkou? Ta vroubkovaná matice s pružinou asi něco přitlačuju či reguluje? Není to ořezávač vlasů? A ty náhradní nástavce ..? Se mi to jeví jako do pořadu #hádej o co jde#. F
Solingenská znacka ZWILLING J. A. HENCKELS.
S tradicí přes 300 let. Možná napiš dotaz do firmy Zwilling. com. Já jsem bližší info dle fotky nenašel. Zajímavá je spolupráce s Ed. Wusthof dle rytiny na instrumentu. F
S tradicí přes 300 let. Možná napiš dotaz do firmy Zwilling. com. Já jsem bližší info dle fotky nenašel. Zajímavá je spolupráce s Ed. Wusthof dle rytiny na instrumentu. F