Narazil jsem na netu na stránky http://www.giammi.com/ kde jsou k vidění různá nádobíčka a kosmetika. Zajímalo by mě zda někdo vás někdy přičichl ke značce TABAC ? Voní jako tabák ??
PS: jsou tam k vidění i krásné břitvičky - já jen tak pro inspiraci
Mýdlo a jiné značky TABAC
-
Mýdlo a jiné značky TABAC
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
-
- brusič
Re: Mýdlo a jiné značky TABAC
Tubu kremu Tabac jsem si kdysi zakoupil a nebyla to dobra volba.
Ackoliv to muze byt prekvapujici, Tabac ma k vuni tabaku asi tak blizko jako olivovy olej k vuni mazutu. Pro ideu o jeho vuni je treba si vybavit film Horecka sobotni noci a predstavit si, cim se asi tak vonel metrosexualni Travolta. Jde o velmi mydlovo-kvetinovou vuni, ktera je mi dost protivna. Navic, ve srovnani s kremy od TOBS, BS ci TGQ, stoji s prominutim za prd. Zkratka a dobre, hodi se tak maximalne k oholeni dolnich koncetin me drahe polovicky.
Mydlo Tabac je pry velmi dobre, nicmene jeho vune je obdobne hruzna.
Ackoliv to muze byt prekvapujici, Tabac ma k vuni tabaku asi tak blizko jako olivovy olej k vuni mazutu. Pro ideu o jeho vuni je treba si vybavit film Horecka sobotni noci a predstavit si, cim se asi tak vonel metrosexualni Travolta. Jde o velmi mydlovo-kvetinovou vuni, ktera je mi dost protivna. Navic, ve srovnani s kremy od TOBS, BS ci TGQ, stoji s prominutim za prd. Zkratka a dobre, hodi se tak maximalne k oholeni dolnich koncetin me drahe polovicky.
Mydlo Tabac je pry velmi dobre, nicmene jeho vune je obdobne hruzna.
-
Zdravím.... kdysi v období zákl. voj. sl./75/76/ jsem také experimentoval s několika výrobky této značky. Kupodivu se toho tenkrát u nás dalo koupit docela dost. TABAC voda po holení tu byla v umělohmotné lahvičce a vůní připomínala asi tak parfemovanou vodu z nádobí. V malém spreji mne vůně uchvátila, a vymatlal jsem asi tři balení. Holt jsem měl jinak nastavený čichový buňky. Dneska jsem hodně jinde. A Travoltovi to přeju...Hezounovi ulízanýmu...já nejsem hezkej a vlasů mám taky málo. A kolegové, malý dotaz..v té době se tu také vyskytovala voda po holení Maďarské výroby. Hranatá černá lahvička z plastu, nápis AFTER SHAVE a vůní by dneska zastavila rozjetý Pendolino...vůni mám v nose dodnes...ale název se z hlavy vykouřil. Tak pokud někdo pamatuje
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
-
Lysá hlava si vzpoměla FABULON..nebo FABULLON...Kdo zná..ví
-
Relko to jsou pro mě zajímavý informace. Rád se dozvím něco z minulé doby. Pro mě byly no 70. léta pasé, ale 80.tý ve znamení blbnutí venku a chození do pionýra a tak, že jsou komunisti jsem veděl a bral jsem to jako normální věc, ale že bude revoluce by mě ve snu nenapadlo (koho asi jo), zkrátka dítě to chápe jinak než dospělý lidé a já měl na starost jiný věci než holení. Proto mě to zajímá a vůbec všechno kolem tý doby. Čucim vždycky na Retro a říkám si no jo tohle znám a tohle si vybavuju atd. Člověku se to hned připomene. Snad nebudu za mlíčňáka když řeknu že jsi byl na vojně v době jako můj taťka (R.I.P.) - tím jsem tě nechtěl nijak urazit nebo připomenout jak je to dlouho.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
-
Spíš se musím omluvit já a brzdit...Moje poslední příspěvky jsou spíš citový výlevy nad věcma který jsem používal a ke kterým, byť z dnešního hlediska jsou "strašné" jsem měl jakýsi vztah. Dneska už si FABULON nekoupí asi nikdo, pokud je s vůní jako kdysi. Ale to hledání a nacházení vlastního výrazu..ženský to mají asi se svýma vůněma a doplňkama, je kus cesty, kterou každý jde. Podívej se na "testy" ostatních třeba na mýdla, nebo jiné pomůcky okolo holení.Je to to samé, jen je tu posun o pár let oproti kdysi.Ale smysl toho všeho je stejný. Jen si to někdo třeba neuvědomuje. A to zmiňované "retro" je do tohohle fora pro mne raději tabu. A že jsem starej?.....Tuhle jsem četl hlášku, kde holka říká po večeři chlapovi "se starým chlapem jsem se ještě nemilovala" Bylo mu pětatřicet...Spousta věcí je relativních.
-
- mentor
Ahoj relka,
na vojně jsem byl jen o dva roky dříve a jsem pořád Peťánek. Stáří je tak relativní, že z toho mám radost když mi manželka říká, že jsem horší jak malý kluk. Nemůže být větší pochvaly. Kolega Mudrc měl 85 roků když nás opustil a taky to byl kluk. A žádné tabu co se týká pocitů a nálad si nedávej. Právě naopak, toto je báječné forum které je z velké části o pocitech, náladách a touhách, teprve to ostatní je o vědomostech a znalostech. Proto jsou tady tak krásné vztahy k Břitvám a hlavně mezi Lidmi.
Zdravím, Petr. (Občas taky Peťánek )
na vojně jsem byl jen o dva roky dříve a jsem pořád Peťánek. Stáří je tak relativní, že z toho mám radost když mi manželka říká, že jsem horší jak malý kluk. Nemůže být větší pochvaly. Kolega Mudrc měl 85 roků když nás opustil a taky to byl kluk. A žádné tabu co se týká pocitů a nálad si nedávej. Právě naopak, toto je báječné forum které je z velké části o pocitech, náladách a touhách, teprve to ostatní je o vědomostech a znalostech. Proto jsou tady tak krásné vztahy k Břitvám a hlavně mezi Lidmi.
Zdravím, Petr. (Občas taky Peťánek )
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
O pocity a nálady nejde. Ty jsou daný a je nádherný konfrontovat stejnou věc s jinýma, třeba mladšíma a tiše se dívat jak a kam jdou...a ani to neví že jdou. To si někteří uvědomí až se budou umět ohlídnout sami za sebou. Ale už jen to, že se dívají okolo sebe, mají šanci si toho všimnou. Mě se povedlo../blbost mě, já na tom až tak zásluhu nemám/ ...se takhle párkrát potkat s vlastníma dětma. Nevím jestli si toho všimly, ale bylo to hezký.