Vážené kolegyně a kolegové,
nabízím Vám další recenzi krémů na holení od značky Wars.
Značku Wars v rychlosti představím. Je to velká značka v Polsku, kde se vyrábí. Firma je: Miraculum S.A Warszawa
Více o značce zde:
viewtopic.php?f=92&t=2283&p=32882&hilit=wars#p32882
Takže dnes Vám představím mladšího sourozence krému Wars, který se jmenuje Wars sensitive.
Jeho starší bratříček je zde: viewtopic.php?f=92&t=2283
Krom toho, že je nový tak má i nový obal. Je to stříbrný hliníkový obal, černé víčko a modro zelený nápis Wars sensitive.
Jediné co zůstalo stejné tak je materiál obalu a objem 65g.
Jinak vůně je úplně jiná. Zde je hodně svěží hodně mi to voní jako jejich VPH Wars "Wars Fresh Płyn po goleniu" viewtopic.php?f=93&t=2901. Akorát VPH má v sobě mentol. Krém jej nemá.
Krém jako takový je jemnější více voní. Voní jinak než jeho černo oranžový bratříček, ale řekl bych, že je i krapek lepší pro lidi co chtějí klidnější krém na holení. Tato novinka se špatně shání v kamenných prodejnách. Zase na e-shopu není problém, ale v kamenném krámu vzácnost. Snad se to změní. Přeci jen v Polsku se tento krém vyrábí už cca rok a možná ještě trošku. Teď myslím jen ten model sensitive.
Moc se mi líbí, že pořád se drží tradice a mají krém v hliníkové tubě. Je plněná ze spodu a je tam od strojek vyražená šarže. To člověka vrátí o 30 let nazpět.
No pomalu se přesuneme na složení. Zase dnes jsem si dal tu práci a prohnal to webem codecheck:
https://www.codecheck.info/kosmetik_koe ... _cream.pro
Chemicky je to lepší než jeho starší bráška. Je tam chemie tak dle koláče 1-2% což si myslím, že je dobré.
Samotné složení je zde:
Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Cocos Nucifera Oil, Sorbitol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Sodium Metasilicate, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Můžete to kontrolovat zde verze Wars Classic vs. Sensitive: https://www.codecheck.info/kosmetik_koe ... olenia.pro
Skočíme rovnou na holení. Zase oholení proběhlo po koupeli a napaření obličeje.
Samotného krému jsem dal do misky Yaqi bowl viewtopic.php?f=17&t=3437 asi tak 2 cm. Krém má bílou barvu, ale na obličeji po vyšlehání je normální. Šlehačka je krásně celistvá, nemá tendenci praskat nebo vysušovat. Prostě dobrý poměr voda krém. Štětec jsem použil syntetiku Yaqi 24 mm viewtopic.php?f=17&t=3414 U určitých strojků je lepší šlehačka řidší u některých zase víc pevná. Tohle si každý musí vyzkoušet na svém mýdle a strojku. Díky kokosovému oleji v krému dobře klouže čepelka. Použil jsem Polsilver Super viewtopic.php?f=67&t=2925 no a strojek Yaqi single edge viewtopic.php?f=69&t=3451
Holení u mě proběhlo čtyřmi směry a neměl jsem problém. Pro jedno holení by jste měli vypotřebovat asi tak 4 cm krému. Já rozdělávám krém na dvakrát. Po oholení u tohoto krému netřeba VPH. Ale stejně dávám.
Obličej po oholení není vysušený nebo nějak zkrabatělý. Ač je to levný krém na holení. Tak není špatný. Naopak. Klidně bych je vyměnil za nějaké jiné značkové rádoby kvalitní výrobky. Cena tohohle kousku v Polsku byla 5,50 zlotý. Což je 34 Kč.
Ještě jedna výhoda je, že krém je hodně rezistentní na kyselé prostředí. Jako jsou agresivní mýdla na tělo či gely. To mu nevadí. Umí si s tím poradit.
Přidám Vám odkaz na video YTB o tomto krému na holení
https://youtu.be/_0h2r9uU7uY
Zase, požádám Vám o laskavost. Kdo již tento krém měl nechť napíše zde zprávu jaký byl či co se Vám líbilo či nelíbilo.
Pokud jsem zde něco neuvedl. Stačí mi napsat do soukromé zprávy. Není problém odpovědět.
David
WARS Sensitive - krém na holení
Re: WARS Sensitive - krém na holení
Díky za recenzi, Davide.