Dotazy na PetraS
-
Re: Dotazy na PetraS
Byl jsem u Petra v "dílně" a můžu potvrdit, že opravdu dělá, co může a jakákoli další administrativa okolo už by byla na zaměstnání dalšího člověka!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
-
chcem sa holit britvou!
Nazdar Petr
po roku citania tem na tomto fore som sa rozhodol ze to s britvou skusim. Holim sa bagrom a elektr.strojkom, v podstate mi to vyhovuje....ale uz konecne chcem vyskusat britvu. Nikde a nikto mi ju nevie pozicat na skusku.
Mam na teba otazku....vies mi nejaku nie velmi drahu ale perfektne tebou nabrusenu poslat spolu s remenom?
Aka by bola cena?
po roku citania tem na tomto fore som sa rozhodol ze to s britvou skusim. Holim sa bagrom a elektr.strojkom, v podstate mi to vyhovuje....ale uz konecne chcem vyskusat britvu. Nikde a nikto mi ju nevie pozicat na skusku.
Mam na teba otazku....vies mi nejaku nie velmi drahu ale perfektne tebou nabrusenu poslat spolu s remenom?
Aka by bola cena?
-
- mentor
Ahoj staffan,
s Břitvou a řemenem je to jako se ženou nebo fajfkou...
Břitvy renovuji a brousím ale nenakupuji a tak nemám žádné na prodej. Pokud si Břitvu zakoupíš, tak Ti ji rád nabrousím, popřípadě zrenovuji aby se vrátila do Břitevnického života a připravím Ti ji přímo na tvář.
Vše ostatní probereme když mi napíšeš na můj email.
Zdravím, Petr.
s Břitvou a řemenem je to jako se ženou nebo fajfkou...
Břitvy renovuji a brousím ale nenakupuji a tak nemám žádné na prodej. Pokud si Břitvu zakoupíš, tak Ti ji rád nabrousím, popřípadě zrenovuji aby se vrátila do Břitevnického života a připravím Ti ji přímo na tvář.
Vše ostatní probereme když mi napíšeš na můj email.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Zdravím, bylo by možné si u tebe objednat "Cestovní řemen na obtahování"?
-
- mentor
Ahoj roobertt.
Ano, lze jej objednat a další mi piš na můj email - tlačítko dole na řádku.
Zdravím, Petr.
Ano, lze jej objednat a další mi piš na můj email - tlačítko dole na řádku.
Zdravím, Petr.
-
- Donátor
Petře,jaká je cena u té větší štětky?
-
- mentor
Ahoj Havrane,
věci obchodní prosím přes email.
smekal558 zavináč seznam tečka cz
nebo stačí kliknout na email dole pod zprávou.
Díky a zdravím, Petr.
věci obchodní prosím přes email.
smekal558 zavináč seznam tečka cz
nebo stačí kliknout na email dole pod zprávou.
Díky a zdravím, Petr.
-
Uspěchaná doba
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak na tom časově PetraS? psal jsem dva maily minulý týden ohledně broušení a střenek a zatím žádaná odpověd tak jestli náhodou nepadám do spamu nebo je PetraS jen aktuálně nedostupný/vytížen
-
Re: Uspěchaná doba
Ahoj blackqware,
Jsem rád, že v tom nejsem sám, mail a SZ, takže tím pádem bych řekl, že má neskutečně moc práce. Navrhuji ho od teď nechat v klidu, až bude mít čas, tak se nám ozve Taky jsem myslel, jestli můj mail neskončil ve spamu, tak jsem to pojistil SZ, teď už jen počkáme na odpověď. Chtělo by to víc takových osobností s Petrovými dovednostmi, práce by asi měli i tak dost.
Jsem rád, že v tom nejsem sám, mail a SZ, takže tím pádem bych řekl, že má neskutečně moc práce. Navrhuji ho od teď nechat v klidu, až bude mít čas, tak se nám ozve Taky jsem myslel, jestli můj mail neskončil ve spamu, tak jsem to pojistil SZ, teď už jen počkáme na odpověď. Chtělo by to víc takových osobností s Petrovými dovednostmi, práce by asi měli i tak dost.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
-
- mentor
Re: Uspěchaná doba
Vážení kolegové,
ani nevíte jak dokonale máte pravdu.
Práce mám tolik, že naprosto nestíhám a to pracuji o víkendech i svátcích.
Teď rozesílám dokončené zakázky ze šestého až jedenáctého měsíce 2012. Stačí se podívat na poděkování kolegy v ohlasech na moji práci. Celý den Břitvy a pak až do noci (spíše do rána) odpovídání, rozesílání atd. Některé příspěvky tady na foru jsem vkládal i ve tři ráno.
MĚJTE PROSÍM TRPĚLIVOST - snažím se seč mi síly a zdraví dovolují a tak jak budu mít Vaše zakázky hotové, tak Vám dám vědět.
Moc díky za pochopení a trpělivost.
Zdravím, Petr.
ani nevíte jak dokonale máte pravdu.
Práce mám tolik, že naprosto nestíhám a to pracuji o víkendech i svátcích.
Teď rozesílám dokončené zakázky ze šestého až jedenáctého měsíce 2012. Stačí se podívat na poděkování kolegy v ohlasech na moji práci. Celý den Břitvy a pak až do noci (spíše do rána) odpovídání, rozesílání atd. Některé příspěvky tady na foru jsem vkládal i ve tři ráno.
MĚJTE PROSÍM TRPĚLIVOST - snažím se seč mi síly a zdraví dovolují a tak jak budu mít Vaše zakázky hotové, tak Vám dám vědět.
Moc díky za pochopení a trpělivost.
Zdravím, Petr.