Zdravím vespolek,
vzhledem k tomu, že mám v práci (a teď už i doma) 3D tiskárnu a baví mě modelování, tak jsem si vytisknul pár stojánků. Štětka je zatím jenom "basic model" od Spokaru, ale časem bych rád pořidil nějakou pěknou jezevčici a tudíž stojánek bude evolvovat. Ostatně pořád je co zlepšovat
Vlastní stojánek na štětku - 3D tisk
Vlastní stojánek na štětku - 3D tisk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Vlastní stojánek na štětku - 3D tisk
Další model - s otvory ve tvaru včelí plástve
.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
No a zatím poslední model - dá se nacvaknout na víčko od Barbuchy a tím ve skříňce zabírá míň místa. Navíc je více vzdušný a štětka v něm lépe prosychá
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak už je zrealizováno - perfektní myšlenka a vynikající výsledek - GRATULUJI
DOKONALÉ.
Všechna tři provedení jsou praktická a splňují všechno potřebné pro kvalitní vysychání štětky. Plast se nikde nedotýká chlupů, chlupy jsou při sušení směrem dolů a nikde se ničeho nedotýkají a tak veškerá voda samotíží odtéká a nikam nezatéká dovnitř do uzlu.
Variabilnost lze upravovat podle proporcí dalších Jezevčic - paráda.
DOKONALÉ.
Všechna tři provedení jsou praktická a splňují všechno potřebné pro kvalitní vysychání štětky. Plast se nikde nedotýká chlupů, chlupy jsou při sušení směrem dolů a nikde se ničeho nedotýkají a tak veškerá voda samotíží odtéká a nikam nezatéká dovnitř do uzlu.
Variabilnost lze upravovat podle proporcí dalších Jezevčic - paráda.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Díky Petře, k dokonalosti to má ještě daleko, ale aspoň je co zlepšovat - člověk se pořád učí
Právě v tom zlepšování je radost z tvoření.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.