Takže jsem dnes po ránu přemístil část břitevnictví do firmy.
Už mě nebavilo v případě, že jsem se neoholil večer, drhnout se po ránu ve firmě elektrickým strojkem – vypadám potom na krku a ve tváři jako vařený rak.
Takže jsem ráno sbalil evangelizační set se kterým vyrážívám šířit po vlastech českých břitevnickou Pravdu a přemístil jej do práce.
Jen si musím pořídit decentnější vodu po holení a šetřit s ní abych po ránu nebyl za alkoholika, který kolínskou přebíjí rum táhnoucí mu z huby.
Doma se totiž po holení nacákám až ze mě odlítávají kapky na všechny strany a syn to komentuje až ze svého pokoje v prvním patře – to si v kanclu nemůžu jaksi dovoliti – máme jej totiž v dnes velice „moderním“ stylu Open Space.
Holení v zaměstnání
Re: Holení v zaměstnání
Tak to docela chápu, moje se stále ptá, jestli Karel, jehož vodu používám, umí vyrobit vodu po holení s příchutí a vůní škvařeného vepřového sádla se škvarkama. Pak jí nebude holení večer vadit
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Tak výraz "evangelizační set" je bezva, to sedí!
Momentalne jsem na sluyebce mimo domov.
Samozrejme jsem si sebou vzal na holeni britvu.
Vecer jsem si napatlal tvare penou - z tlakove lahve, protoze tahat sebou po hotelich keramiku opravdu nechci, otevru britvu a najednou zjistim, ze nemam remen.
Takze jsem yavtpominal na nejake video a zkusil obtahnout britvu v dlani.
A ejhle, ono to funguje.
Nekdy to vyzkousejte.
Samozrejme jsem si sebou vzal na holeni britvu.
Vecer jsem si napatlal tvare penou - z tlakove lahve, protoze tahat sebou po hotelich keramiku opravdu nechci, otevru britvu a najednou zjistim, ze nemam remen.
Takze jsem yavtpominal na nejake video a zkusil obtahnout britvu v dlani.
A ejhle, ono to funguje.
Nekdy to vyzkousejte.
Funguje to, ale zariznout do tohohle obtahovaku zamrzi.Radgost píše:Nekdy to vyzkousejte.
Mne na holeni po hotelich nejvice vadi malo svetla (napr. typicky jedna zarovka nekde za hlavou), malo mista okolo zrcadla a studena a tvrda voda. Zejmena v Londyne si uzivam techto laskomin vrchovate.
Tak to je možná ten důvod proč má Adršpach tak dokonale tvrdé vousy - z té tvrdé vody jsou zvápenatělé.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Já to na hotelích řeším, i přes mé varování, pěnou Nivea z tlakové lahve.sparq píše:Mne na holeni po hotelich nejvice vadi malo svetla (napr. typicky jedna zarovka nekde za hlavou), malo mista okolo zrcadla a studena a tvrda voda. Zejmena v Londyne si uzivam techto laskomin vrchovate.
Cestovní holení obsahuje nerezky Wapi nebo Solingen a po styku pěny s břitvou se ničím nezdržuju a holím, aby byl styk pěny s břitvou co nejkratší.
Jinak, včera jsem nechal břitvu na zrcadle a pokojská to hned bonzla majiteli hotelu, který mě po ránu nenápadně vyslýchal, jestli se jako opravdu holím břitvou.
Jelikož mne ubytoval nad restaurací ve které dnešní noci probíhal tak bujarý mejdan, že jsem před půlnocí požádal o přestěhování do jiného pokoje, jsem na okamžik zapřemýšlel nad odpovědí.