Tak co čekáte pod stromečkem, vašnostové?
Jinak, všem přeji šťastné a veselé vánice.
Vánoce a Silvestr 2009
Re: Vánoce a Silvestr 2009
Už jsem vořezal na stromečku spodní větve aby se tam Ježíšek vešel,až mi tam přijde nas***.
Jinak, všem přeji šťastné a veselé vánoce a zejména ostrý břit , hustou pěnu a pevnou ruku.
Jinak, všem přeji šťastné a veselé vánoce a zejména ostrý břit , hustou pěnu a pevnou ruku.
JESUS SHAVES!
Ahoj přátelé Břitevníci,
přejeme Vám bohatého Ježuldu alespoň tolik, jako míváte bohatou pěnu na holení. Klidné Svátky jako míváte klidnou ruku s Břitvou a Veselého Silvestra, jako když se cítíte báječně čerstvě, právě po oholení. Do nového roku spoustu zdraví a štěstí, dobré ostří, pevnou ruku a hlavně žádné odřezky
To vše Vám ze srdce přejí, Jituš a Petr.
přejeme Vám bohatého Ježuldu alespoň tolik, jako míváte bohatou pěnu na holení. Klidné Svátky jako míváte klidnou ruku s Břitvou a Veselého Silvestra, jako když se cítíte báječně čerstvě, právě po oholení. Do nového roku spoustu zdraví a štěstí, dobré ostří, pevnou ruku a hlavně žádné odřezky
To vše Vám ze srdce přejí, Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak mě už dorazila anglická štětka , jinak jsem doma na penicilinu a léčím si hnisavou angínu. Ještě scháním někoho, kdo mi přeloží návod k použití v angličtině, který s tou štětkou dorazil.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Řekl bych, že tam bude napsáno to samý co na ostatních - jen v angličtině.
Já bych si tím hlavu nelámal a používal ji tak jako všechny ostatní.
Snad jen - sem tam spařit, případně vymáchat v peroxidu vodíku.
Já bych si tím hlavu nelámal a používal ji tak jako všechny ostatní.
Snad jen - sem tam spařit, případně vymáchat v peroxidu vodíku.
Na Google je překladač, píšou, že štětka už je sterilizovaná a neměla by se vyvářet. No a pak takový to: po použití důkladně vypláchnout a odstranit zbytky mýdla a nechte vysychat volně na vzduchu, neukládejte štětku vlhkou..........
671 grains of diplomacy-.50 BMG
No chtěl jsem se taky pochlubit přislíbenou štětkou. Ale jak tak čtu Zipínův příspěvek, raděj řeknu jezevčice
Vypadá že se ke mně nastěhuje Tweezerman, tak jsem po přečtení příspěvků o ní moc a moc zvědavej.
Všem přeju do Vánoc krásný těšení a po Vánocích spokojenost a pohodu.
Vypadá že se ke mně nastěhuje Tweezerman, tak jsem po přečtení příspěvků o ní moc a moc zvědavej.
Všem přeju do Vánoc krásný těšení a po Vánocích spokojenost a pohodu.
Za Tweezermana se netřeba styděti.
Používám jej k mé nejlepší spokojenosti.
Naopak, břitevníci by jej neměli v používání štětek přeskočit, protože bez něj poté neocení případný nákup luxusnější štětky.
A i když k němu nedojde - Tweezermanova práce na tváři jest prací poctivou a nedá se jí v zásadě ničeho vytknouti.
Používám jej k mé nejlepší spokojenosti.
Naopak, břitevníci by jej neměli v používání štětek přeskočit, protože bez něj poté neocení případný nákup luxusnější štětky.
A i když k němu nedojde - Tweezermanova práce na tváři jest prací poctivou a nedá se jí v zásadě ničeho vytknouti.
Díky Radgoste,
za vzdání holdu a úcty, naší krásné a spolehlivé Jezevčici-Tweezerman.
Po mnoha letech používání Umělinky, jsem se dopracoval k Jezevčici Tw a vše o tom co jsem s ní zažil, jsi již vyslovil Radgoste. Není co dodat.
Zdravím Petr.
za vzdání holdu a úcty, naší krásné a spolehlivé Jezevčici-Tweezerman.
Po mnoha letech používání Umělinky, jsem se dopracoval k Jezevčici Tw a vše o tom co jsem s ní zažil, jsi již vyslovil Radgoste. Není co dodat.
Zdravím Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Možná to tak vyznělo, ale za Tweezermana se v žádným případě nestydím, to jen Zippínův příspěvek o štětce mi přišel zajímavě dvojznačnej
Naopak se už opravdu móc těším, protože zatím jsem vlastnil jen umělinu a ta mi nepřijde jako "to pravý ořechový". Nejspíš budu alespoň zkušebně "pěnit" hned pod stromečkem, když už podle slušnejch mravů budu předem oholenej.
P.S. nestydím se ani za tu umělinu, nebo nedej bože snad za starou břitvu. Umělinu mám už léta (co se holím nevzdělán) a břitva se postarala o řádnou dobu nervů a zábavy. Jsou prostě moje a pokud by se někomu nelíbili, je to jen jeho problém a mně radost nezkazí.
Naopak se už opravdu móc těším, protože zatím jsem vlastnil jen umělinu a ta mi nepřijde jako "to pravý ořechový". Nejspíš budu alespoň zkušebně "pěnit" hned pod stromečkem, když už podle slušnejch mravů budu předem oholenej.
P.S. nestydím se ani za tu umělinu, nebo nedej bože snad za starou břitvu. Umělinu mám už léta (co se holím nevzdělán) a břitva se postarala o řádnou dobu nervů a zábavy. Jsou prostě moje a pokud by se někomu nelíbili, je to jen jeho problém a mně radost nezkazí.