Gizmova láska na první pohled aneb nemohl jsem odolat...
-
- mentor
Re: Gizmova láska na první pohled aneb nemohl jsem odolat...
Radgoste marne hledam tady anebo i na te nove adrese jeden ze svych prispevku, ktery kupodivu byl on topic. Byl o te britve a prislusenstvi ze SRP
-
- admin
Ještě poznámka k "poštovnému". Na to je třeba si dát velký pozor, někteří spekulanti uvádí poštovné 20 i více EUR! Když si pak koupíš "levnou" věc tak může dělat poštovné klidně i polovinu z ceny! Navíc je třeba počítat že k do naší země (která pro některé ani není na mapě) zaplatíš poštovné vyšší něž němci či angličani, tak to prostě je. Když pak zásilku dostaneš tak uvidíš že za ni odesílatel zaplatil klidně polovinu něž jsi mu poslal a nic s tím neuděláš. Je ale pravda že někteří prodejci Ti za ty peníze poskytnou seriozní doručení zásilkovou službo přímo do ruky. Prostě nákupy z venku jsou svým způsobem loterie, až když to držíš v ruce tak můžeš říci že to za ty prachy stálo nebo ne. Pokud Ti to vůbec přijde a nebudeš se handrkovat o vrácení peněz, což k této loterii taky patří.
Tož tak.
Tož tak.
-
- mentor
prave o tom byl muj ztraceny prispevek
-
- admin
adrspach píše:Radgoste marne hledam tady anebo i na te nove adrese jeden ze svych prispevku, ktery kupodivu byl on topic. Byl o te britve a prislusenstvi ze SRP
Ztraceno v překladu.
Přijměte prosím omluvu v předklonu.
-
- mentor
No to te bude stat piv.
-
- admin
U nás se taková částka za poštovné zove "balné".Radyx píše:Ještě poznámka k "poštovnému". Na to je třeba si dát velký pozor, někteří spekulanti uvádí poštovné 20 i více EUR! Když si pak koupíš "levnou" věc tak může dělat poštovné klidně i polovinu z ceny! Navíc je třeba počítat že k do naší země (která pro některé ani není na mapě) zaplatíš poštovné vyšší něž němci či angličani, tak to prostě je. Když pak zásilku dostaneš tak uvidíš že za ni odesílatel zaplatil klidně polovinu něž jsi mu poslal a nic s tím neuděláš. Je ale pravda že někteří prodejci Ti za ty peníze poskytnou seriozní doručení zásilkovou službo přímo do ruky. Prostě nákupy z venku jsou svým způsobem loterie, až když to držíš v ruce tak můžeš říci že to za ty prachy stálo nebo ne. Pokud Ti to vůbec přijde a nebudeš se handrkovat o vrácení peněz, což k této loterii taky patří.
Tož tak.
-
Tak to je mazec! Prodejce Quinton Boyle, u kterého jsem koupil megnetku mi dnes vrátil 2 USD, jenom proto, že se mu ten balíček podařilo odeslat za menší částku, tak abych zbytečně nepřeplácel. Tomu se říká jednání a tohoto prodejce můžu už nyní velmi doporučit !!!!
-
- mentor
Všechno jde jak má jít.....
Je radost se setkat s Člověkem.
Je radost se setkat s Člověkem.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Ano, mám taky radost, že se dnes ještě najdou féroví lidé, naštěstí na ně mám štěstí
Btw: dneska se mi podařilo ulovit břitvu učitelku a ve finančním limitu, který jsem si stanovil, takže radost, ale bude muset na broušení
Btw: dneska se mi podařilo ulovit břitvu učitelku a ve finančním limitu, který jsem si stanovil, takže radost, ale bude muset na broušení
-
Na to jsi si ji přece kupoval a dal jí jméno učitelka.
Mimochodem dávat jména břitvám je znakem naprostého zanícení.Jen si musíš ta jména pamatovat.
Přeji ti mnoho úspěchů při broušení. Dej vědět jak to dopadlo.
Mimochodem dávat jména břitvám je znakem naprostého zanícení.Jen si musíš ta jména pamatovat.
Přeji ti mnoho úspěchů při broušení. Dej vědět jak to dopadlo.
Non est viri timere sudorem