Shapton glass stone
-
- mentor
Re: Shapton glass stone
Ktery z Shaptonu to je ?
-
- admin
Shapton® Ceramic Sharpening Stone 500.
-
To Radgost:
Zdravím kolego Radgoste ,zdvořilý dotaz , kde budeš tu "500" objednávat?
Zdravím kolego Radgoste ,zdvořilý dotaz , kde budeš tu "500" objednávat?
JESUS SHAVES!
-
- admin
Nebudu, šel jsem cestou DMT 325 D8C.
Více zde: http://www.forum.britva.cz/viewtopic.ph ... 74&start=0
Více zde: http://www.forum.britva.cz/viewtopic.ph ... 74&start=0
-
- brusič
Moudra volba.
-
-
- mentor
Vážení kolegové,
mnozí z nás si vzpomenou na našeho zesnulého kolegu Mudrce.
Před časem se mi ozval jeho syn, Mudrc junior. Pak jsme si spolu psali a poslal mi na památku po svém otci (kromě jiného), cestovní holicí mýdlo a "uzel" z čínského jezevce na výrobu štětky. Protože si teprve přivezu švestkové dřevo, tak jsem ještě nezačal s výrobou, ale to je jiná část příběhu.
Nedávno jsme spolu opět psali, povídali si o mém Břitevničení a věcech kolem a Mudrc jr. se mně zeptal jaký dar by mi udělal radost. Vyprávěl jsem mu o různých kamenech na broušení a taky o tom, že bych potřeboval jemný kámen 12k. Mudrc jr. mi udělal velkorysou nabídku, že mi takový kámen pošle. Netrvalo dlouho a přišel mi email, že kámen je na cestě z Japonska do Anglie a poté že je na cestě ke mně domů.
Pošta mi doručila baliček s cizokrajnými známkami, různými razítky a celý polepený nálepkami. Když jsem jej rozbalil, tak na stole mi ležel
Shapton stone 12000.
Mudrci juniore, moc díky za krásný dar, je to zároveň i vzpomínka na Tvého otce.
[attachment=1]Shapton stone 12000-01.jpg[/attachment]
[attachment=0]P1180575-z.jpg[/attachment]
Dostal jsem se zatím jenom k tomu, že jsem jej vybalil z krabičky, prohlédl ze všech stran, hladil a hladil a kochal se.
Na zítra se chystám jej poprvé vyzkoušet jak se mi bude dařit na něm brousit. Až jej vyzkouším, tak sem připíšu své poznatky a zážitky.
Už mám skoro celou sestavu. Korund 500 -6000, Jan03 / King 1000;3000;6000; Dragon's Tongue a COTI/BBW Combo Belgičan, Adršpach / 8000 Břidla, Sucháček / 10000 Rozsutec a Arkansas, Radgost (a ještě bude velký, Irenko) / Shapton 12000, Mudrc jr. / K tomu ještě několik dalších zajímavostí
Sestava je to nádherná, tak teď už jenom aby mi bylo dopřáno si je ve zdraví užívat a vychutnávat.
Díky vám všem, a též že jsem se mohl o svoji radost podělit.
mnozí z nás si vzpomenou na našeho zesnulého kolegu Mudrce.
Před časem se mi ozval jeho syn, Mudrc junior. Pak jsme si spolu psali a poslal mi na památku po svém otci (kromě jiného), cestovní holicí mýdlo a "uzel" z čínského jezevce na výrobu štětky. Protože si teprve přivezu švestkové dřevo, tak jsem ještě nezačal s výrobou, ale to je jiná část příběhu.
Nedávno jsme spolu opět psali, povídali si o mém Břitevničení a věcech kolem a Mudrc jr. se mně zeptal jaký dar by mi udělal radost. Vyprávěl jsem mu o různých kamenech na broušení a taky o tom, že bych potřeboval jemný kámen 12k. Mudrc jr. mi udělal velkorysou nabídku, že mi takový kámen pošle. Netrvalo dlouho a přišel mi email, že kámen je na cestě z Japonska do Anglie a poté že je na cestě ke mně domů.
Pošta mi doručila baliček s cizokrajnými známkami, různými razítky a celý polepený nálepkami. Když jsem jej rozbalil, tak na stole mi ležel
Shapton stone 12000.
Mudrci juniore, moc díky za krásný dar, je to zároveň i vzpomínka na Tvého otce.
[attachment=1]Shapton stone 12000-01.jpg[/attachment]
[attachment=0]P1180575-z.jpg[/attachment]
Dostal jsem se zatím jenom k tomu, že jsem jej vybalil z krabičky, prohlédl ze všech stran, hladil a hladil a kochal se.
Na zítra se chystám jej poprvé vyzkoušet jak se mi bude dařit na něm brousit. Až jej vyzkouším, tak sem připíšu své poznatky a zážitky.
Už mám skoro celou sestavu. Korund 500 -6000, Jan03 / King 1000;3000;6000; Dragon's Tongue a COTI/BBW Combo Belgičan, Adršpach / 8000 Břidla, Sucháček / 10000 Rozsutec a Arkansas, Radgost (a ještě bude velký, Irenko) / Shapton 12000, Mudrc jr. / K tomu ještě několik dalších zajímavostí
Sestava je to nádherná, tak teď už jenom aby mi bylo dopřáno si je ve zdraví užívat a vychutnávat.
Díky vám všem, a též že jsem se mohl o svoji radost podělit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
- admin
Krááásný nástroj mistře, jen co je pravda.
Ze srdce gratuluji!
MUDC jr. jest v pravdě šlechetným dárcem.
Ze srdce gratuluji!
MUDC jr. jest v pravdě šlechetným dárcem.
-
- mentor
Nejen Mudrc jr.
Všem vám díky a jsem moc rád, že jsem mezi Vámi.
Všem vám díky a jsem moc rád, že jsem mezi Vámi.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
- brusič
Je prijemne vedet, ze po svete chodi jeste par opravdovych gentlemanu, i kdyz bez MUDrce je jich zase o jednoho mene.