Holení je základ.
Odkut to víš?
Z basy.
Řád musí být.
Holíš, žiješ.
Neholíš, skončíš na ulici.
---
J. Budiš: Hlavní nádraží, Alois Nebel
Holení je základ (ftípek, no spíš kus komixu s poučením :-)
Holení je základ (ftípek, no spíš kus komixu s poučením :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Holení je základ (ftípek, no spíš kus komixu s poučením
Ahoj Romes,
vítám Tě zde mezi Břitevníky a přáteli dokonalých ostří. Jsem rád, že jsi konečně přidal svůj příspěvek. Od ledna je dlouhá doba.
Věřím, že další příspěvky na sebe nedají dlouho čekat. Přidej nějakou fotku své Krásky Břitvy.
Zdravím, Petr.
vítám Tě zde mezi Břitevníky a přáteli dokonalých ostří. Jsem rád, že jsi konečně přidal svůj příspěvek. Od ledna je dlouhá doba.
Věřím, že další příspěvky na sebe nedají dlouho čekat. Přidej nějakou fotku své Krásky Břitvy.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Díky za přivítání
Tímhle směrem mám našlápnuto zatím mentálně, takže později Ale první krok bývá někdy ten nejtěžší a ten už mám za sebou.
Tímhle směrem mám našlápnuto zatím mentálně, takže později Ale první krok bývá někdy ten nejtěžší a ten už mám za sebou.
První krok jsi už udělal a ostatní přijde záhy - je to příliš nakažlivé.
HahaRomes píše:Díky za přivítání
(tohle vezmes zpet, az budes poprve nervozne prikladat britvu k tvari)
A pak znovu pokaždé, když budeš zkoušet další břitvu. Já to mám pokaždé, když se s nějakou břitvou holím poprvé. Ono to očekávání, jaká je?, nezkazil jsem obtažení?, napařil jsem si správně hubu?, mám dobře našlehanou pěnu?............
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To by mně zajímalo,
kdo nám píše stejný scénář.
A ty nervy jak bude držet ostří a hlavou se žene všechno co jsem mohl při broušení udělat lépe. Potom zase - nerudovské - kam s ní.
Další je - no holí dobře, ale kterou budu používat častěji. A proč si už nedám pokoj - pořád nové - vždyť už jich máš dost.
Tak nevím - asi Břitvy zanechávají následky.
kdo nám píše stejný scénář.
A ty nervy jak bude držet ostří a hlavou se žene všechno co jsem mohl při broušení udělat lépe. Potom zase - nerudovské - kam s ní.
Další je - no holí dobře, ale kterou budu používat častěji. A proč si už nedám pokoj - pořád nové - vždyť už jich máš dost.
Tak jsem se dneska díval do zrcadla a žadné viditelné trvalé následky jsem nepozoroval.PetrS píše:
JiriS
To právě nefunguje,
to musíš počkat až jak to ohodnotí Tvoje okolí. Stačí aby jsi zaslechl narážku typu - "on se snad zbláznil" - nebo "už ho to zase bere", či "to mu nestačí jedna?" a podobně a pak už jsou ty následky viditelné pro všechny okolo Tebe, jen ty sám si připadáš stále normální. Vždyť já nic - já muzikant - tedy Břitevník tak o co jim tedy jde
A už je to tady - to jsou ty následky.
to musíš počkat až jak to ohodnotí Tvoje okolí. Stačí aby jsi zaslechl narážku typu - "on se snad zbláznil" - nebo "už ho to zase bere", či "to mu nestačí jedna?" a podobně a pak už jsou ty následky viditelné pro všechny okolo Tebe, jen ty sám si připadáš stále normální. Vždyť já nic - já muzikant - tedy Břitevník tak o co jim tedy jde
A už je to tady - to jsou ty následky.
Jedno staré arabské přísloví říká : "Šakalové vyjou a karavana jde dál."
JESUS SHAVES!