Řemeny Kanayama jsou nádherný ( díky za článek Radgoste ),ovšem cena 200 USD a více je taky pěkná.Oni si vůbec ti výrobci řemenů asi myslí, že nám ty prachy rostou za chalupou , hned vedle kopřiv .Čirou náhodou jsem narazil na netu na řemen který vypadal ,že by se eventuelně po malé úpravě,dal použít jako obtahovací tak jsem to zkusil a výsledek předčil moje očekávání .
Trošku jsem ho poupravil a ejhle (je to ten světlejší,ten tmavší je Artifexův na porovnání)
Celá legrace za 150,-Kč + poštovný + 3ks nýtků + cca1/2 hodiny práce
A je hlaďoučkej jak dětská p*****a.
Kdyby v původním řemenu nebyl kaz,vyšli by z toho krásný dva 50-60 cm ale i tak to jde.
Délka 130 cm,šířka 4,5 cm,tlouštka 4-4,5 mm.Tip pro ty ,co nemají na Kanayamu ( jako já )
Tip pro ty ,co nemají na Kanayamu ( jako já )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JESUS SHAVES!
Re: Tip pro ty ,co nemají na Kanayamu ( jako já )
Nedoporučoval bych srovnávat řemeny renomovaných výrobců s výrobky z opaskových řemenů.
Tím nechci říci, že se s opaskovými řemeny nedá obtahovat, ale kvalita je někde jinde.
Vlastním klasický DOVO obtahovací řemen a podařilo se mi sehnat starší juchtový řemen, který jsem si zrestauroval.
Kvalita tohoto juchtového řemene je o řád výše než u nového DOVO řemene.
Těžko se to vysvětluje - člověk musí zkusit.
Na nadcházejícím setkání mohu nechat porovnat.
Tím nechci říci, že se s opaskovými řemeny nedá obtahovat, ale kvalita je někde jinde.
Vlastním klasický DOVO obtahovací řemen a podařilo se mi sehnat starší juchtový řemen, který jsem si zrestauroval.
Kvalita tohoto juchtového řemene je o řád výše než u nového DOVO řemene.
Těžko se to vysvětluje - člověk musí zkusit.
Na nadcházejícím setkání mohu nechat porovnat.
Ten řemen ode mne je tmavý proto že je napuštěn tukem, když dáš tuk na jakoukoli vyčiněnou kůži tak ztmavne
to Radgost:
Cílem nebylo provádět nějaké srovnání ale dát tip ,jak za pár korun získat použitelný řemen.
Cílem nebylo provádět nějaké srovnání ale dát tip ,jak za pár korun získat použitelný řemen.
JESUS SHAVES!
Chápu.
Jen název tématu evokuje srovnání řemenů Kanayama s řemenem z vojenského opasku.
Jen název tématu evokuje srovnání řemenů Kanayama s řemenem z vojenského opasku.
a další "samo-domo" řemen
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JESUS SHAVES!
Pěkné, proč to nezkusit. Jenom bych se chtěl zeptat na to co znamená "malá úprava"?WILDHOG píše:...že by se eventuelně po malé úpravě,dal použít jako obtahovací tak jsem to zkusil a výsledek předčil moje očekávání...
Je povrch kůže přebroušený?
To znamená v tomto případě zbavit řemen přezky , zkrátit a na konci udělat "oko" na držení. ...a napustit olejem ,v tomto případě paznehtovým
JESUS SHAVES!