Takže jsem dnes obdržel od kolegy Mashrooma závazné potvrzení pronájmu prostor pro uskutečnění našeho podzimního srazu.
Setkání se uskuteční v termínu 15. - 17. 10. 2010, tedy pátek až neděle v Uherském Ostrohu.
Spaní je zajištěno v chatě. Pravděpodobné náklady na pronájem chaty činí cca 200,- Kč per osoba.
Účast přislíbili:
Mashroom
Radgost + Drahá
PetrS + Jituš
Artifex + Meliss2a
Radyx
Meny
Misiak
Zipíno
Dejv + přítulkyně
Irenko
Gotreg
Mathas
Muty
Romes
HonzaS
leir
Toulavej
Vzhledem k tomu však, že se k nám donesly postesky kolegů ze západních Čech, že je pro ně náročné jezdit přes celou republiku, bychom chtěli tedy další setkání v roce 2011 uskutečnit v Čechách.
Vznikla by vlastně pěkná tradice srazů uskutečňovaných střídavě v Českých a Moravských zemích - a časem třeba i na Slovensku.
Tímto tedy žádám kolegy z Čech o případnou nabídku místa vhodného na sraz.
Představujeme si to tak, že se bude jednat o pronájem objektu (ideálně chaty či chalupy), který pojme zhruba 12 - 15 lidí.
Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010 - Vývěska
Hlásim sa...
No tak já asi taky když to musí být...
Potvrzujeme účast a těšíme se.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak zatím to vypadá, že budu mít volno a taky se hlásím!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Předběžně se s přítulkyní taky hlásíme. Zatím asi tak na 97.48%
Go and cut yourself
Tak som to pozeral, mám to len nejakých 15O km a drahá už je tiež zmierená z osudom,
takže sa na jeseň uvidíme.
Hlásim sa do príjemnej spoločnosti
takže sa na jeseň uvidíme.
Hlásim sa do príjemnej spoločnosti
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Dobrého večera vinšuju, kolegové..
Takže jak již bylo zmíněno, pozdimek se bude konati na Moravě. Bližší informace budou dodány zavčas a přehledně.
Jen mám takový nepatrný dotaz : s ohledem na "vzdálenější" kolegy by byla možnost předpřijet již ve čtvrtek ráno. Ptám se tedy - mám zajistit možnost ubytování a příjezdu již ve čtvrtek večer nebo to necháme až na pátek? Cena by zůstala nezměněna.
Děkuji za odezvu.
Takže jak již bylo zmíněno, pozdimek se bude konati na Moravě. Bližší informace budou dodány zavčas a přehledně.
Jen mám takový nepatrný dotaz : s ohledem na "vzdálenější" kolegy by byla možnost předpřijet již ve čtvrtek ráno. Ptám se tedy - mám zajistit možnost ubytování a příjezdu již ve čtvrtek večer nebo to necháme až na pátek? Cena by zůstala nezměněna.
Děkuji za odezvu.
Ahoj Mushroom,
pokud by to bylo možné, že bychom mohli přiejt už ve čtvrtek, tak by to bylo výborné. Jednak by bylo více času se ubytovat, a druhak přeci jenom ten čas letí jak revizor přes šalinu, tak abychom si toho užili v pohodě a klídku.
Zdravíme,
pokud by to bylo možné, že bychom mohli přiejt už ve čtvrtek, tak by to bylo výborné. Jednak by bylo více času se ubytovat, a druhak přeci jenom ten čas letí jak revizor přes šalinu, tak abychom si toho užili v pohodě a klídku.
Zdravíme,
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak mě napadá, že bychom mohli s Drahou také dorazit (dle počasí) už ve čtvrtek a v pátek se mohli vydat do okolí na nějaký delší špacír po místních pamětihodnostech.