sice s jednorázovou břitvou, ale .....
http://ona.idnes.cz/praha-ma-prvni-pans ... si-muzi_lf
(jinak děkuji Mladé frontě, že článek zařadila do sekce "Ona"
Thomas’s barber shop - první pánské holičství v Praze
Thomas’s barber shop - první pánské holičství v Praze
God Shave the Queen
Re: první pánské holičství v Praze
Sláva a KONEČNĚ OPĚT.
To to trvalo, celých 50 roků než se opět navrátila mezi lidi holičská paráda.
Jen houšť a častěji. Za čas přijdou na řadu i originál Břitvy, byť by měli mít stálí zákazníci každý svou vlastní.
To to trvalo, celých 50 roků než se opět navrátila mezi lidi holičská paráda.
Jen houšť a častěji. Za čas přijdou na řadu i originál Břitvy, byť by měli mít stálí zákazníci každý svou vlastní.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: první pánské holičství v Praze
Aspon vime ktere casti si procitas.
Re: Thomas’s barber shop - první pánské holičství v Praze
Ale s touhle větou co tam píšou moc nesouhlasím: Možná vás neoholíme tak dokonale jako Mach3... nikdy sem se břitvou neoholil hůř něž machem
Jj, nedávno jsem holil jednoho zapřísáhlého mach3áááče a po ukončení procesu jen zalapal po dechu řka, že takhle hladké tváře měl naposledy v peřince, takže si dovolím tvrdit, že, ačkoliv jsem mach3 nikdy nepoužil, břitva oholí hladčeji než jakýkoliv xbřit.
EDIT: No možná se pletu.
EDIT: No možná se pletu.
Já ho právě používal... tolik bílejch beďarů si v životě neviděl a ta hladkostRadgost píše:Jj, nedávno jsem holil jednoho zapřísáhlého mach3áááče a po ukončení procesu jen zalapal po dechu řka, že takhle hladké tváře měl naposledy v peřince, takže si dovolím tvrdit, že, ačkoliv jsem mach3 nikdy nepoužil, břitva oholí hladčeji než jakýkoliv xbřit.
Maximální souhlas...Mach je proti Břitvě o hodně pozadu v kvalitě...jsem rád, že je to už za mnou...ale nelituju, mám alespoň srovnání na vlastní kůži..doslova.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Je to sexy zariadené...
Nič, musím vytiahnuť starý dobrý ( ) Mach 3, aby som si oživil spomienky...
Nič, musím vytiahnuť starý dobrý ( ) Mach 3, aby som si oživil spomienky...
No, musím přiznat že jsem zkusmo také někdy v červnu ozkoušel Mach3. Pánové, nebudete mi věřit ale naskákal mi z toho pravděpodobně pásový opar, jsem rád že to teprve teď začíná mizet. Mezitím jsem se musel alespoň 3x oholit břitvou, to byl docela porod seškrabovat vousy se strupy... Takže Mach3 nevermore.