Zdravím pánové,
je zde někdo, kdo kouří fajfku a byl by ochoten podělit se o rady a zkušenosti, případně mě odkázal na to správné místo?
Fajfka
Re: Fajfka
Tuším, že Artifex je členem nějakého fora o dýmkách.
Byl jsem. Moje fajfky skončili u Zipína, tedy odkazuju na něj.
před pětadvaceti lety jsem dýmky uklidil kvůli chuťovým pohárkům do komory...a tetˇna ně zase hodinu vejrám na netu...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Taky jsem kdysi z dýmal z dýmek.
Jojo, ale zdraví je přednější.
Tak radši budeš šlukovat výpary ze spálených hilzen !
K tématu, koketuji že vyměním doutníky z dýmky právě ze zdravotních důvodů .
Shodou okolností před 2 týdny jsem vyštrachal svoji starou bentku ze študáckých let, nacpal a bafal. Na předávání nějakých zkušeností to ale není , na to jsou jiní kabrňáci. Ale na srazu to můžeme trochu zadýmit .
K tématu, koketuji že vyměním doutníky z dýmky právě ze zdravotních důvodů .
Shodou okolností před 2 týdny jsem vyštrachal svoji starou bentku ze študáckých let, nacpal a bafal. Na předávání nějakých zkušeností to ale není , na to jsou jiní kabrňáci. Ale na srazu to můžeme trochu zadýmit .
Nejsem proti. Každopádně střelba mi nepřijde tak toxická, vem si že většinou střílíš venku, nitrocelulóza se rozkládá na CO2 a největší sajrajt je v zápalkách které ale také nešlukuješ přímo, když bych to měl srovnávat tak střelba na otevřené střelnici mi škodlivostně přijde asi jako 1/4 přímo vdechované cigarety. Ve vnitřních možná trošku víc.
Horší by na tom bylo asi odlévání střel, olovo je pěkné svinstvo.
Horší by na tom bylo asi odlévání střel, olovo je pěkné svinstvo.
No, ještě k tomuto OT. PO 4 hodinách v kryté střelnici jsem měl ještě na druhý den divnou chuť v puse a divně se mi dýchalo. Co se olova týká tak taky jsem si již způsobil lehkou intoxikaci ale když musíš tak musíš .
Jinak souhlas - venku je to nejlepší (i odlévání).
Jinak souhlas - venku je to nejlepší (i odlévání).