Tady posilam link na zajimavy forychtung, ktery mi o vlas utekl v aukci (holt uz jsem si nemohl pujcit vic penez) .
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
Pro ty co koumaji na cem to brousi tak je to belgican (coti/BBW combo)
Jak nabrousit britvu rychle a snadno
Jak nabrousit britvu rychle a snadno
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Jak nabrousit britvu rychle a snadno
Chápu dobře, že je ten kotouč z COTI?
Už jsem za tu mašinu držel nejenom minutu ale snad hodinu ticha . Škoda že neskončila mezi námi!
Budiž dopřáno jinému sběrateli!
Budiž dopřáno jinému sběrateli!
Dotaz začátečníka. Je taková mašinka "jen" o tom, že to je historický kousek nebo je prostě a jednoduše jedna z nej věcí jak brousit?
@Totu: Nikdy jsem takovou mašinku neviděl v akci takže se můžu jen dohadovat, ale řekl bych, že je to spíš o urychlení než o kvalitě nabroušení. Na každém takovém kotouči se mění rychlost úběru s obvodovou rychlostí (ke středu je nižší).
Pravda, v tom případě by to šlo uřčitě i vylepšit
Jen spojit vědomosti někoho kdo ví jak brousit a někoho kdo umí "konstruovat"
Jen spojit vědomosti někoho kdo ví jak brousit a někoho kdo umí "konstruovat"
Ahojte mam v hlave nápad spraviť lapovačku na motor priemeru 40cm uvidime ako to vypalì .Ešte som na nete narazil na toto čudo na brusenie britiev,foto pridavam .Ak to tu nepatrì tak zmazať.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zdravì Chlpos57 :-)
to sa ostrím britvy behá medzi tými guľami zo skla? niečo na spôsob legendárnych "ceckov" s oceľovými kotúčikmi na nože...
Ahoj miro3 ano pretahuješ vrit medzi tými guľamy a tým rovnàš asi nakùvaš fazetu britvy ale nikdy som to nedržl nevlastnil ,ale nemyslim si že bi sa to nedalo vyrobiť .
Zdravì Chlpos57 :-)