Pomoc pri kupe prvej britvy
Pomoc pri kupe prvej britvy
Zdravím tužim po britve,ale chcem skusit či mi pojde holenie tak som sa rozhodol ,že skusim najskor kupit nejaku použitu lacnejšiu ako novu a časom si kupim niečo zaujimave ked sa mi bude darit s holením pozeral som na http://aukro.cz/nemecka-britva-pro-werm ... 37311.html skuste mi poradit Dakujem
Britva je nástroj Gentlemana
Re: Pomoc pri kupe prvej britvy
Koupit starší Břitvu na začátek je velice moudré, poslat Mistrovi na renovaci ještě moudřejší .marure1 píše:Zdravím tužim po britve,ale chcem skusit či mi pojde holenie tak som sa rozhodol ,že skusim najskor kupit nejaku použitu lacnejšiu ako novu a časom si kupim niečo zaujimave ked sa mi bude darit s holením pozeral som na http://aukro.cz/nemecka-britva-pro-werm ... 37311.html skuste mi poradit Dakujem
Břitvy od Gong Razor nejsou obecně moc známé. Vše co sem našel je, že Wald je město ve kterém se vyráběly. Ale je to solingenka z Německa což samo o sobě něco vypovídá. Viděl sem několik recenzí od lidí kteří tuhle značku vlastní a všeci se shodli na tom, že je to Břitva opravdu kvalitní, takže bych v tom neviděl problém.
Každopádně nevím kde ta baba vzala že je to Břitva pro wermacht, SS.
Víc věcí ti řeknou zkušenější kolegové.
Uvidím skusim sa rozpozerat vela predávajucich neposiela do zahraničia je to škoda no ,ale moja jedine,že by som ju vydražil a poslaly ju Majstrovy na prebrusenie ,ale neviem či sa to tak bude dat skušam aj tu u nás pozrem sa ešte ,lebo toto je na dlhe lakte a brada mi zarastá ,ale zase nechcem sa sklamat tak budem to sledovat
Pokud se rozhodneš pro to aby ti Břitvu nabrousil Mistr, tak se s ním dá samozřejmě domluvit že tu Břitvu mu pošle přímo prodejce, hodně lidí to tak dělá i já. Tím tak odpadne na začátku starost s posíláním na Slovensko. Každopádně vem si na to nějaký čas, pokukuj po nějakých Břitvách a většinou si tě najde sama . Klidně to může být tahle.marure1 píše:Uvidím skusim sa rozpozerat vela predávajucich neposiela do zahraničia je to škoda no ,ale moja jedine,že by som ju vydražil a poslaly ju Majstrovy na prebrusenie ,ale neviem či sa to tak bude dat skušam aj tu u nás pozrem sa ešte ,lebo toto je na dlhe lakte a brada mi zarastá ,ale zase nechcem sa sklamat tak budem to sledovat
No.. navic jeste z roku 1918.. to si ti esesaci toho moc oholit nemohli, v tom roce jich vetsina jeste nosila plinkySoNNy píše:Každopádně nevím kde ta baba vzala že je to Břitva pro wermacht, SS.marure1 píše:Zdravím tužim po britve,ale chcem skusit či mi pojde holenie tak som sa rozhodol ,že skusim najskor kupit nejaku použitu lacnejšiu ako novu a časom si kupim niečo zaujimave ked sa mi bude darit s holením pozeral som na http://aukro.cz/nemecka-britva-pro-werm ... 37311.html skuste mi poradit Dakujem
Víc věcí ti řeknou zkušenější kolegové.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Marure1,
pokud si zakoupíš Břitvu v ČR a necháš si ji poslat ke mně, tak Ti ji po zrenovování a nabroušení pošlu na Tvoji adresu.
Je to nejjednodušší způsob jak si ušetřit zdlouhavé a nákladné přeposílání zásilky mezi státy. Ještě, že lidi mají k sobě stále stejně blízko.
Pokud budeš mít vybráno, pošli SZ a domluvíme další.
Zdravím, Petr.
pokud si zakoupíš Břitvu v ČR a necháš si ji poslat ke mně, tak Ti ji po zrenovování a nabroušení pošlu na Tvoji adresu.
Je to nejjednodušší způsob jak si ušetřit zdlouhavé a nákladné přeposílání zásilky mezi státy. Ještě, že lidi mají k sobě stále stejně blízko.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ahoj marure1 , nejsem břitev příliš znalý, ale ten prodejce asi taky ne, ty 2 vykřičníky, wehrmacht.... Navíc ta cena je zatím lidová, ale ty ceny poštovného, trochu vydřidušina .
O Ostrosti té Břitvy by Ti asi více řekl Mistr Mentor, ale každopádně, jakoukoliv, kterou pořídíš, pošli jemu, neprohloupíš. A určitě souhlasím se SoNNy , Ona si Tě najde , mě si taky našla /už vlastně našly / počkal jsem a do té doby jsem se škrabal bagrem
O Ostrosti té Břitvy by Ti asi více řekl Mistr Mentor, ale každopádně, jakoukoliv, kterou pořídíš, pošli jemu, neprohloupíš. A určitě souhlasím se SoNNy , Ona si Tě najde , mě si taky našla /už vlastně našly / počkal jsem a do té doby jsem se škrabal bagrem
Dakujem všetkým pokukám to tu ešte jak hovoríte ona si ma najde a určite ju pošlem Majstrovi ked to bude aktualne ozvem sa som rád ,že je toto forum a je tu vela zaujimavostí a ludí čo maju ten istý ciel . Celý svet je o ludoch ešte raz Dakujem za ochotu a porozumenie s pozdravom idem hladat
Dakujem budem rád popezerám sa uvidím ,ktorá si ma vybere potom sa ozvem a pošlem vám ju som rád za ochotu s pozdravomPetrS píše:Ahoj Marure1,
Zdravím, Petr.
Pozor prodejce nema paru co prodava. Napise co si mysli je rok vyroby a pak ze je pro SS. Snazi se chytit blazny co za neco s oznacenim wermach anebo ss vyplaznou balik. Popravde bych se nedivil, kdyby byla vyrobena az po valce. Strenky jsou z materialu, ktery rad zpusobuje "celulloidovou hnilobu".marure1 píše:Zdravím tužim po britve,ale chcem skusit či mi pojde holenie tak som sa rozhodol ,že skusim najskor kupit nejaku použitu lacnejšiu ako novu a časom si kupim niečo zaujimave ked sa mi bude darit s holením pozeral som na http://aukro.cz/nemecka-britva-pro-werm ... 37311.html skuste mi poradit Dakujem