Zafirro Iridium - holení za 100 000USD
Zafirro Iridium - holení za 100 000USD
Je libo holení se safírovými břity? Tak si pospěšte - k mání je pouze 99 kusů: http://www.zafirro.com/products/Zafirro-Iridium.html
Re: Zafirro Iridium - holení za 100 000USD
ja sa neponáhlam mne stačí moja britvička
Britva je nástroj Gentlemana
- mikeborecek
Tak to chcem vidieť kto dá toľko za holiaci strojček...
A o 3 roky prídu s niečím lepším a ostrejším a trvácnejším a drahším
A o 3 roky prídu s niečím lepším a ostrejším a trvácnejším a drahším
A všem potom vytře zrak genetický inženýr a udělá bezvousé chlapy.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
- mikeborecek
Hehe , tak to by bol riadny odkur... Aj keď mi to občas, ale len občas vadí (z časových dôvodov), že som nútený holiť sa, nevedel by som si predstaviť, žeby som na tvári nemal ani chĺpka (myslím bradu fúzy - čo je nutné holiť). Asi by mi to poriadne chýbalo a už by som sa necítil ako chlap. Aj keď poznám pár ľudí, ktorý toho v oblasti brady a fúzov nemajú mnoho (napr. môj brat má len fúzy a briadku - na lícach a spodku čeľuste mu nič, ale fakt nič nerastie) a nejako si nesťažujú. Asi je to otázka zvyku a vienka do ktorého nám bolo dané mať husté ...... skoro žiadne fúzy. A aj keď som to už spomínal niekde, už sa neviem dočkať môjho prvého holenia sa britvou
Zdravím Tě PetrSi,
tak potom je čas usednout k PC a najít všechny weby s inzeráty. A to bude bitva sběratelů holících věcí celkově. To se lidi budou zbavovat všeho a možná i těch Iridiových žiletek za sto milionů dolarů.
Já už bych se s tím neholil, ale kdybych to sbíral tak to koupím. Ceny půjdou úplně na minimum. Když už to nebude potřeba.
David
tak potom je čas usednout k PC a najít všechny weby s inzeráty. A to bude bitva sběratelů holících věcí celkově. To se lidi budou zbavovat všeho a možná i těch Iridiových žiletek za sto milionů dolarů.
Já už bych se s tím neholil, ale kdybych to sbíral tak to koupím. Ceny půjdou úplně na minimum. Když už to nebude potřeba.
David
David a jeho žiletky