Změny na fóru
-
Radgost
- admin
Re: Změny na fóru
V poslední době registruji problémy se současným vzhledem fóra. Vypadá to, že budu muset najít nový.
-
Radgost
- admin
-
PetrS
- mentor
Občas při přihlášení na forum než mi naskočil obvyklý vzhled, tak jsem jej měl "rozřádkovaný" bez grafiky ale vzápětí se to napravilo. Myslel jsem, že je to chyba u mně na PC.
Jaký vzhled vybereš udělej podle Tvých zkušeností, protože pro nás je důležité, že forum vůbec běží, funguje, dá se k němu přihlásit a dá se sem psát a vkládat foto. Prostě, že díky Tvé péči forum žije a to je to nejdůležitější - ať se dílo daří.

Jaký vzhled vybereš udělej podle Tvých zkušeností, protože pro nás je důležité, že forum vůbec běží, funguje, dá se k němu přihlásit a dá se sem psát a vkládat foto. Prostě, že díky Tvé péči forum žije a to je to nejdůležitější - ať se dílo daří.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Radgost
- admin
Nemám z toho radost Petře. Už od Božího rána sedím u PC a věnuji se testování nového hostingu, vybírání nového vzhledu atd., atd. Ještě, že venku leje jak z konve.
Vyhradil jsem si na to celý den. 
-
PetrS
- mentor
Pane jooo - to jsem netušil, že až tak dlouhý čas to vezme.
Každopádně přeji spoustu trpělivosti a ať se dílo daří !!!
Každopádně přeji spoustu trpělivosti a ať se dílo daří !!!
-
vsezved
Radgoste držím palce a nervy s novým vzhledem.
Trochu jsem se dnes zalekl, při načtení, protože jsrm takovou změnu nečekal. Celkem dlouho jsem hledal tlačítko "nepřečtené zprávy" které je u mně nejpoužívanější. Celkem bych uvítal možnost, aby bylo na titulní straně.
Trochu jsem se dnes zalekl, při načtení, protože jsrm takovou změnu nečekal. Celkem dlouho jsem hledal tlačítko "nepřečtené zprávy" které je u mně nejpoužívanější. Celkem bych uvítal možnost, aby bylo na titulní straně.
-
PetrS
- mentor
Je to dobré, tlačítko jsem už našel a co hlavně - fungují mi odkazy z předchozích verzí, co mám uložené u sebe v prohlížeči. DÍKY.
-
Radgost
- admin
Vydržte. Tohle přechodné období nebude trvat déle než týden - dva.
-
Radgost
- admin
Co tento vzhled? Fotografii v záhlaví samozřejmě změním.
-
PetrS
- mentor
Mně se to jeví velice pozitivně.
Rozmístění je podobné tomu na jaké jsem byl léta zvyklý. Obsahuje přehledně potřebná tlačítka a tak nějak se v něm přirozeně orientuji.
Za mně - velmi dobré.
Dokonce nevím jestli tu fotku v záhlaví lze ponechat, ale i ta by se mi líbila. Je to takové seriozní a stylové a působí velice příjemně, jen ten náš původní znak k ní nějak přiložit, třeba malý aby tam bylo obojí, jak fotka tak i náš znak. Třeba doleva nahoru do rohu přímo na tu fotku. Ale to je jen návrh a vůbec nevím jestli by to mohlo tak být.

Rozmístění je podobné tomu na jaké jsem byl léta zvyklý. Obsahuje přehledně potřebná tlačítka a tak nějak se v něm přirozeně orientuji.
Za mně - velmi dobré.
Dokonce nevím jestli tu fotku v záhlaví lze ponechat, ale i ta by se mi líbila. Je to takové seriozní a stylové a působí velice příjemně, jen ten náš původní znak k ní nějak přiložit, třeba malý aby tam bylo obojí, jak fotka tak i náš znak. Třeba doleva nahoru do rohu přímo na tu fotku. Ale to je jen návrh a vůbec nevím jestli by to mohlo tak být.