břitva z ebay pro začátečníka

Všeobecné dotazy na břitvy
Venóš

břitva z ebay pro začátečníka

Příspěvek od Venóš »

Zdravím Vás všechny milovníky břitev,
jsem tu dneska nový a chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat na dva exempláře, na které jsem narazil. Bude to moje první břitva a tak nechci nic uspěchat a ani nechci dávat mnoha tisícové částky za břitvu pro začátečníka.

http://www.ebay.de/itm/RASIERMESSER-unb ... 35b7e39688

http://www.ebay.de/itm/Genco-Lincoln-Ge ... 2eba0ca833

Co si o nich myslíte ? Který by byl podle Vás lepší ?
Zipíno

Re: břitva z ebay pro začátečníka

Příspěvek od Zipíno »

Oba jsou to nádherné kousky. Otázka je na vhodnost jejich šířek pro začátečníka. Připadají mi moc velké. Do budoucna je to ale skvělá investice, pokud nepolezou s cenou příliš vysoko.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
ater
mistr brusič

Příspěvek od ater »

Já jen upozorním na to, že oba kousky nemají v popisu uvedo zasílá do ČR. Buť jsi v Německu nebo raději prodejce kontaktuj ať pak neřešíte problém.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Ta prvni bych rekl ze je lepsi. ALE prodejce posila pouze do Nemecka (coz se snad da zaridit) a hlavne nedivil bych se kdyby sli hodne vysoko.
Venóš

Příspěvek od Venóš »

No, a problém je na světě...

teďka jsem kouknul na aukro a našel tam jednu kolikci 5ti břitev. Co si o nich myslíte, šly bě nějak repasovat ?
http://aukro.cz/starozitne-britvy-britv ... ?source=oo

uf uf, tě břitev je tolik, že si nejsem schopen vybrat... mít tak prachy tak je koupím všechny :D
Wiking

Příspěvek od Wiking »

adrspach píše:Ta prvni bych rekl ze je lepsi. ALE prodejce posila pouze do Nemecka (coz se snad da zaridit) a hlavne nedivil bych se kdyby sli hodne vysoko.
V nejhorsim to muze poslat na me ;) Akorat ze nevim kde Venos bydli. Ale jsme lidi, a ti se dokazi domluvit, ne?
Hmmm, ta prvni, to je mazel!! Alespon opticky..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Venóš

Příspěvek od Venóš »

Wiking píše:
adrspach píše:Ta prvni bych rekl ze je lepsi. ALE prodejce posila pouze do Nemecka (coz se snad da zaridit) a hlavne nedivil bych se kdyby sli hodne vysoko.
V nejhorsim to muze poslat na me ;) Akorat ze nevim kde Venos bydli. Ale jsme lidi, a ti se dokazi domluvit, ne?
Hmmm, ta prvni, to je mazel!! Alespon opticky..
děkuji za tak velkorysou nabídku, avšak se obávám, že to se ještě za ty necelé dva dny vyšplhá na částku kterou bych nebyl schopen objetovat... rozumějte jsem jen chudý študent :(
mons

Příspěvek od mons »

Pěkné, opravdu pěkné, ale obávám se ,že cena poletí nahoru jak kometa. Ale fakt moc pěkné.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj Venóši,
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky. Je vidět, že z malé jiskřičky zájmu se rozhořel velký plamen touhy.
Nespěchej s výběrem a postupně si pročítej co všechno je kolem Břitev zapotřebí a tak se postupně propracuješ k poznání jak by Tvoje První měla vypadat. Uvidíš, že nakonec si Tě ta Pravá najde.
Přeji Ti šťastnou ruku při výběru.
Zdravím, Petr.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Venóš

Příspěvek od Venóš »

tento tvar čepele se mi velice zamlouvá, ale když se tak dívám na její stav tak myslim, že bych do ní investoval minimálně jednou tolik co stojí...

http://aukro.cz/retro-holeni-britva-joh ... ?source=oo

může se prosím k tomu někdo vyjádřit ? Omlouvám se, že jsem asi otravný, ale nějak mi to stále nedá spát. :(
Odpovědět

Zpět na „Břitvy“