Godrej Shaving Round 50g

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
lahcim

Re: Godrej Shaving Round 50g

Příspěvek od lahcim »

Dnes jsem si byl na poště vyzvednout toto mýdlo. Zásilka byla odeslána z Indie, celníci se o ni asi moc nezajímali. Hodně mě překvapilo, že zásilka dorazila jako doporučené psaní z ciziny. Samozřejmě jsem neodolal a před chvilkou se s jeho pomocí oholil. Vůně mi připomíná levanduli, kterou mají rodiče na zahrádce. Mýdla jsem nepoužil nijak velké množství a přesto bylo pěny víc než dost. Po celou dobu holení krásně držela a nepadala. Jsem moc spokojen a rozhodně mohu doporučit.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Dobrý večer kolego Lahčime,

na tomto mýdlu je zvláštní to, že není jako evropské mýdla. Není založen na tom, že po oholení máte obličej zdrcnutý. Indové a východní Evropsko- Asijské státy si potrpí spíše na lepší formě oholení. Mýdlo po oholení lehce promastí obličej a tolik nesvírá kůži. V tom je to lepší.
Je mi jasné, že nejprve odradí cenou. Když Vám přijde domů tak odradí i velikostí. Popravdě sám jsem na to koukal jak blázen. Na videu vše vypadá větší. Naštěstí jsem znal rozměry. Nevěřil jsem, když jsem ty rozměry našel na netu a tak jsem hledal a hledal. Pořád jsem nacházel ty samé. Dopadl jsem tak, že jsem si doma na papír nakreslil ty rozměry. Ale stejně když jsem měl mýdlo v ruce. Tak mi připadalo malé. Co by jste chtěli. V Indii to mají v každé prodejně drogerie a je to spotřební kosmetika za 3-5 kč V přepočtu :)

Problém je v tom, že zdroje v ČR jsou hodně konzervativní a opatrné. Nebudou něco dovážet, když se toho neprodá mraky. Malé drogerii i ty velké dnes zabíjí EBAY a jemu podobné.
Prostě "Ty internety" zabijí všechno.

JJ mýdlo stojí za to.

David
David a jeho žiletky
lahcim

Příspěvek od lahcim »

Já objednal rovnou 3 kusy za cca 190,- a to už se mi nezdá moc.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“