Prosím oradu
Re: Prosím oradu
Jasně rozumím!Takže nějaký kotouč to nepřipada v úvahu,že?Je to asi 5 mm materialu,takže to abych se hodil marod.Týden by mohl stačit
Naposledy upravil(a) Qarter dne 15 pro 2010, 20:01, celkem upraveno 1 x.
Kdepak, žádné strachy.
Dej si budíka a uvidíš, že když nebudeš spěchat, tak za dvě hodiny nemáš co dělat. To mnohem náročnější je odstraňování rzi a leštění čepele. To je správný žrout času.
Dej si budíka a uvidíš, že když nebudeš spěchat, tak za dvě hodiny nemáš co dělat. To mnohem náročnější je odstraňování rzi a leštění čepele. To je správný žrout času.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
OK jdu na to!
Ta krabicka je od jine britvy. Jinak na to zkraceni pokud mas fortunku s kablem tak se to da nahrubo orezat tenkym rezacim kotuckem s chlazenim a pak dobrousit a dolestit rucne.
Je hotovo!růčo a opravdu i s doleštěním 2 hoďky!Díky Mistře!
GRATULUJI - jsem moc rád, že se Ti to povedlo.
Přidej sem nějaké foto jak se vydařila celá práce.
Na každé pouti je nejtěžší ten první krok.
Přidej sem nějaké foto jak se vydařila celá práce.
Na každé pouti je nejtěžší ten první krok.
Tak tohle je moje nová společnice-krasavice.Pravda ,někomu by se mohla zdát obyčejnou,ale je to jako s ženou.A navíc,coby zachránce k ní mám teď vztah úplně jiný,než kdybych jí koupil novou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ta nahnědlá barva je nedostatek osvětlení,jinak je čepel stříbrolesklá.Pouze bych chtěl jenom dodat že jsem tu čepel doleštil vídeňským vápnem na jelenici.Je to taky velejemné leštidlo.doporučuji na finiš.
Naposledy upravil(a) Qarter dne 16 pro 2010, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Krásný kousek Qartere
a k tomu pečlivá a vynikající práce - Gratuluji.
a k tomu pečlivá a vynikající práce - Gratuluji.