Štětka Tweezerman HIS

... štětky, misky a jiné propriety...
Odpovědět
PetrS
mentor

Re: Štětka Tweezerman HIS

Příspěvek od PetrS »

Tak vážení kolegové,
i u nás zazvonil pošťák a Ježíšek bude mít co nadělovat. Ani jsem neměl šanci se na tu krásnou Jezevčici podívat. Byla mi hned manželkou zabavena, jen jsem vymámil popis - prý je krásná. Tak se budu těšit a netrpělivě čekat. :lol:
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Jen aby ty zensky nezacaly zarlit.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Vážení kolegové,
tak máme za sebou letošní krásné Vánoce a Ježíšek byl na mě moc hodný a nadělil mi moji krásnou a chlupatou "Jezevčici". Tak jsem třetí den po řádném pokochání se a taky řádném zarostení strništěm, jal se Ji vyzkoušet. Nejprve jsem ji párkrát vypral v normálním mýdle a už se rozplýval nadšením nad bohatostí pěny. Pak jsem si vše připravil na holení a začal dělat pěnu z holicího mýdla. Už jsem pochopil, co znamená mít originál "Jezevčici". Bohatost pěny a její šlehačková hustota, jsou naprosto výmluvným důkazem kvality. Nanášení na delší strniště naprosto bez problémů a na tváři je vrstva pěny pěkně tlustá. Po prvním oholení znovu nanášení pěny bez popíchání čerstvě zcitlivělé kůže i při přímém přitlačení chlupů do tváře. Původní pěna drží mnohem déle a je celkově bohatší. Po oholení, jsem Jezevčici pořádně vycachtal a jemně vymačkal a dal sušit. Prozatím, než vyrobím stojánek na sušení (stojánky :) ) vousama nahoru. Docela mě překvapilo, jak se pěkně načepýřila do bohatosti, a neslepily se ji chlupy. Jediný rozdíl v sušení oproti umělé, je delší čas než řádně vyschne, ale to naprosto nevadí. Ve stojánku bude moci v pohodě odpočívat do úplného vysušení. Co dodat, snad jen to, že celou dobu se na mě dívala moje původní štětka Umělinka, co jsme spolu prožili pár desítek roků. Nechám si ji, patříme jaksi k sobě. :| Bude odpočívat a pracovat bude ta mladší. ;)
P1120170-b.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Jen cekam az mi ta moje vyschne a vyrobim fotecku. Jinak jsem dostal nejake tipy kde koupit jen tu stetinatou cast stetky (jezevec silvertip) za rozumne ceny kdyz by jste si chtel tu svoji veteranku ozivit za sluzby ktere Vam provadela po dlouha leta a dat ji novy vlas.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj kolego Adrspachu,
díky za nabídku možnosti výměny chlupů pro moji "Umělinku". Ale nechám ji na památku v tom stavu v jaké se nachází a aspoň budu mít možnost porovnávat jaké to bylo před a poté.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

PetrS
mentor

Stojánek na Štětku Tweezerman HIS

Příspěvek od PetrS »

Vážení kolegové,
tak jsem vyrobil stojánky na sušení Jezevčice Tweezerman His. Materiál = plexi tloušťky 3 mm. Krapet řezání a krapet ohýbání v přípravku a pak dofrézování otvoru a takhle to dopadlo.
P1120525.JPG
Celkem jsem těch stojánků vyrobil 6 kusů. Z toho 3 jsou už u svých majitelů. Tři mám ještě volně k dispozici. Pokud někdo máte zájem, stačí napsat.
P1120519.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Tímto Ti Petře mnohokráte děkuji za stojánek. ;)
skypi

Příspěvek od skypi »

Vážený kolego, o jeden stojánek na jezevčici bych si také dovolil požádat.
PetrS
mentor

Stojánek z plexi na Štětku Tweezerman HIS - přesunuto na Pro

Příspěvek od PetrS »

Vážení kolegové,
přemístil jsem objednávání stojánků na vlákno Koupím-prodám-vyměním - sekce Stojánek z plexi. Prosím aby jste případné objednávky směrovali na toto vlákno a do soukromých zpráv. Srdečně děkuji a těším se na Vaše objednávky.
Odpovědět

Zpět na „Pomůcky k holení“