Belgické brusné kameny - Coticule/BBS
Re: Belgicke Brusne Kameny - Coticule/BBS
To jsem rad, ze dobre slouzi.
to Adrspach: Nemáš nejaké žlto-modré na sklade? príp. aké sú tvoje zdroje?
Ďakujem
Ďakujem
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Hmm. Jak velke?
Budem rád každému rozmeru, kľudne aj menšie budú stačiť.
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
prosím,mám dotaz!!
Mám jeden malý kombi Belgičan.Ale nemám to miminko na rozdělání kašičky.Myslíte,že bych mohl použít třeba jemný smirek pod vodu a třeba pravítko, nebo něco rovného a s tím tu kašičku udělat?Díky!
Mám jeden malý kombi Belgičan.Ale nemám to miminko na rozdělání kašičky.Myslíte,že bych mohl použít třeba jemný smirek pod vodu a třeba pravítko, nebo něco rovného a s tím tu kašičku udělat?Díky!
Smirek pousti zrna. DMT se hodi na delani kase, a nebo neco ukrutne tvrdeho jako treba hrubsi Arkansas nebo Washita.
Zkusím malý Arkansas,který mám a uvidím.Díky!
Na slurry na BBW pouzivam Fallkniven DC4 keramicku stranu
Nie je kameň ako kameň.
Ahoj.
Co takhle trochu razantnější řešení.Z malého Belgičana oddělit řezem díl, malý díl a ten použít na kaši. Mám zkušenost, že kaše ze stejného kamene se chová mnohem lépe při broušení.
Mějte se fajn pop101.
Co takhle trochu razantnější řešení.Z malého Belgičana oddělit řezem díl, malý díl a ten použít na kaši. Mám zkušenost, že kaše ze stejného kamene se chová mnohem lépe při broušení.
Mějte se fajn pop101.
A co tak koupit slurry stone?