Celuloid aneb jedna ze slojí břitevnického pekla
Re: Celuloid aneb jedna ze slojí břitevnického pekla
Takže asi radšej skladovať nenaolejované s menším rizikom prirodzenej patiny alebo hrdze ako rozbehnúť hmilobu olejom..
Nie je kameň ako kameň.
A svěcenú vodu od farára jsi zkoušel?
Teď vážně, na tvém místě bych radši vyrobil nové střenky nebo vyměnil za jiné.
Celuloidový přízrak krouží kolem břitev neustále....
Teď vážně, na tvém místě bych radši vyrobil nové střenky nebo vyměnil za jiné.
Celuloidový přízrak krouží kolem břitev neustále....
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Už vyrábam len mám menší problém s nitmy . Toto riešim hlavne pre to lebo ma tp zaujíma a chcem sa tomu vyhnúť do budúcna
Nie je kameň ako kameň.
Zdravim pani. Ja trosku mimo temy,ale crienok sa to tyka. Berte to ako upozornenie,ak sa s tym uz niekto nestretol.
Zohnal som si starsiu britvu J.A. Henckels Zwillingswerk. Crienky (cierny celuloid alebo nejaky iny plast) boli uz trochu opotrebene a nakolko uz bola pouzivana,chcel som ju vydezinfikovat. Mozno moja chyba,ze som sa nespytal tu,ako to robite vy...
Celu britvu som na noc namocil do cisteho liehu. Rano ma cakalo nemile prekvapenie. Ked som britvu vytahoval,vedel som,ze je zle...crienky boli lepkave a konzistencia ako plastelina. No co...moja hlupost
Tak som ich zhodil a uz mam na nove crienky objednane drevo.
Zohnal som si starsiu britvu J.A. Henckels Zwillingswerk. Crienky (cierny celuloid alebo nejaky iny plast) boli uz trochu opotrebene a nakolko uz bola pouzivana,chcel som ju vydezinfikovat. Mozno moja chyba,ze som sa nespytal tu,ako to robite vy...
Celu britvu som na noc namocil do cisteho liehu. Rano ma cakalo nemile prekvapenie. Ked som britvu vytahoval,vedel som,ze je zle...crienky boli lepkave a konzistencia ako plastelina. No co...moja hlupost
Tak som ich zhodil a uz mam na nove crienky objednane drevo.
@cibalkoZA
Jo taky jsem si tím prošel. Stačí i minutka a unikaly z plastu bublinky, jedny střenky se mi povedlo zachránit, byly světle žluté barvy ale bylo potřeba je pořádně přebrousit a předtím jsem to máčel v kde čem, abych zastavil reakci ale tahle dáma to přežila, bohužel další už musela dostat nový kabátek.
A také se rozkladem uvolňuje nepěkný zápach, který vůbec není příjemný při holení.
Jo taky jsem si tím prošel. Stačí i minutka a unikaly z plastu bublinky, jedny střenky se mi povedlo zachránit, byly světle žluté barvy ale bylo potřeba je pořádně přebrousit a předtím jsem to máčel v kde čem, abych zastavil reakci ale tahle dáma to přežila, bohužel další už musela dostat nový kabátek.
A také se rozkladem uvolňuje nepěkný zápach, který vůbec není příjemný při holení.