Prosím, šlo by to i dopoledne na to broušení?
V kolik mám Vás vzbudit? Společenskou únavu ostatních účastníků beru v úvahu.
Jarní setkání Břitevníků 2015 - Vývěska
Re: Jarní setkání Břitevníků 2015 - Vývěska
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Prostě přijeď a určitě už bude ráno někdo vzhůru a tak se opět rozproudí plný provoz...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Doporučuju příjezd "až" po 9.hodině.
Areál střelnice bývá zamčený, budova se zamyká taktéž (kuřáci potvrdí). A dokud se někdo nevydá mimo areál střelnice dřív, nelze se do něj legálně dostat .
Areál střelnice bývá zamčený, budova se zamyká taktéž (kuřáci potvrdí). A dokud se někdo nevydá mimo areál střelnice dřív, nelze se do něj legálně dostat .
Zdravim panove,
jaksi jsem zapomnel poslat zalohu za coz se omlouvam. Ma cenu ji posilat az dnes nebo si mam vzit hotovost radeji sebou? Postel rezervovanou nemam nebot to vypadalo, ze bych stejne nemel sanci v "davu" britevniku si nejakou zabrat.
Dale bych se chtel optat zda-li nepojede nejaky kolega autem ci vlakem nebo autobusem z Brna? Ze bych se pridal. Ja teda pojedu z Pardubic, ale nepostrehl jsem, ze by byl nekdo z tohoto kraje.
Diky, Petr
jaksi jsem zapomnel poslat zalohu za coz se omlouvam. Ma cenu ji posilat az dnes nebo si mam vzit hotovost radeji sebou? Postel rezervovanou nemam nebot to vypadalo, ze bych stejne nemel sanci v "davu" britevniku si nejakou zabrat.
Dale bych se chtel optat zda-li nepojede nejaky kolega autem ci vlakem nebo autobusem z Brna? Ze bych se pridal. Ja teda pojedu z Pardubic, ale nepostrehl jsem, ze by byl nekdo z tohoto kraje.
Diky, Petr
Není zbytku bez přebytku...
to borza : pokud nemáš rezervovanou postel, stačí poslat kdykoli.. Pokud možno poslat a ne až na místě..
Prosím, ještě jeden, doufám snad poslední dotaz: budou se kovat břitvy?
Dost mě to láká, vyrobit svou vlastní břitvu....hm.
Prý už jste to zkoušeli, nevím s jakým výsledkem, zda-li to pak dobře holilo nebo ne.
Na to broušení břitev ale přijedu, tak jako tak.
Dost mě to láká, vyrobit svou vlastní břitvu....hm.
Prý už jste to zkoušeli, nevím s jakým výsledkem, zda-li to pak dobře holilo nebo ne.
Na to broušení břitev ale přijedu, tak jako tak.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Jedu na setkání v pátek kolem poledne jestli se chcete někdo z Brna přidat?
Non est viri timere sudorem
Pokud má někdo zájem, tak vyjíždím v pátek kolem 3 hodiny ranní z Mimoně. Trasa Mimoň - Jičín – Hradec – Prostějov - Uherský ostroh. V případě zájmu pište SZ.
Tak si to tam uzijte a doufam ze to co jsem poslal z prebytku se bude nekomu hodit.
Byl to báječný víkend.
Díky všem zúčastněným.
Zvláštní posílám patří Mushroomovi za organizaci.
Díky všem zúčastněným.
Zvláštní posílám patří Mushroomovi za organizaci.