Pánové, kostky jsou vrženy, mýdla jsou objednána.
Příští týden, pravděpodobně v úterý, bych měl mít pracovní cestu do Olomouce, tak bych je vyzvedl osobně. Pak se vám ozvu, jak s předáním/posláním a vyúčtováním.
Společná "ochutnávka" mýdel Razor Master
Re: Společná "ochutnávka" mýdel Razor Master
Mýdla jsem včera vyzvedl. Ta směs vůní, která se line z tašky, je fascinující.
Napíši vám SZ a domluvíme se, jak dál.
Napíši vám SZ a domluvíme se, jak dál.
Huraa,
Už se těším jak malej kluk.
Už se těším jak malej kluk.
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
Obchod se zdařil,
já již mám vzorečky mýdel doma. Děkuji kolegovi Pike za vlastní úsilí při realizaci nákupu a za přidané osobní vzorečky.
Jako vždy, pokud sem koupil byť i jen maličkost u pana Byrtuse v obchodu Luxusní-Holení.cz, jsem i nyní nad míru spokojen. Pane Byrtusi, děkuji za osobní a příkladný přístup a za vzorečky žiletek, kterými jste nás obdařil. Navíc mne mile potěšila i výsledná cena po slevě.
Mýdla fungují dle očekávání výborně a vůně jsou nevšední, ale o tom v jiném vlákně.
já již mám vzorečky mýdel doma. Děkuji kolegovi Pike za vlastní úsilí při realizaci nákupu a za přidané osobní vzorečky.
Jako vždy, pokud sem koupil byť i jen maličkost u pana Byrtuse v obchodu Luxusní-Holení.cz, jsem i nyní nad míru spokojen. Pane Byrtusi, děkuji za osobní a příkladný přístup a za vzorečky žiletek, kterými jste nás obdařil. Navíc mne mile potěšila i výsledná cena po slevě.
Mýdla fungují dle očekávání výborně a vůně jsou nevšední, ale o tom v jiném vlákně.
Díky Pikeovi za dodané mýdla,voní to úžasně,nevím čím začít.Sice pošta totálně zmršila příjmení i jméno,ale slečna za přepážkou to vyřešila bez zaváhání.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Pánové, také děkuji za společný nákup.
A sice už poněkolikáté, ale zcela zaslouženě, děkuji panu Byrtusovi za skutečně mimořádný přístup.
Nepochybuji, že naše zkušenosti s mýdly Razor Master se budou postupně objevovat v příslušném vlákně.
A sice už poněkolikáté, ale zcela zaslouženě, děkuji panu Byrtusovi za skutečně mimořádný přístup.
Nepochybuji, že naše zkušenosti s mýdly Razor Master se budou postupně objevovat v příslušném vlákně.
-
Díky. Jsem rád, že jste spokojení.
Do budoucna, když budete chtít zase udělat nějakou společnou ochutnávku
produktu, který máme v nabídce, tak se ozvěte, zkusím zase pro "břitevníky"
vymyslet nějakou akci.
Michal Byrtus
Do budoucna, když budete chtít zase udělat nějakou společnou ochutnávku
produktu, který máme v nabídce, tak se ozvěte, zkusím zase pro "břitevníky"
vymyslet nějakou akci.
Michal Byrtus