Taylor of Old Bond Street
Re: Taylor of Old Bond Street
Rekneme,ze jsem u nich pred tydnem koupil posledniho Nomada v zaviranem krame s 80% slevou...
V USA??sparq píše:Rekneme,ze jsem u nich pred tydnem koupil posledniho Nomada v zaviranem krame s 80% slevou...
Tam uz jsem 10 let nebyl.. tady v Nemecku na uzavirani nejak nemysli. a uz vubec ne na 80% slevy
Me ty ceny pripadaji solidni, neprehnane..Je krize, tak to luxusni znacky maji dost tezky.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Web jim porad jede, asi to byl jen lokalni kramek, ktery sel ke dnu. Od roku 2009 jsou v ochrane pred veriteli, drzme jim palce.
Tak jsem dneska zkoušel při holení novou pixlu Eton College... upozorňuju že porovnávám jenom s gilette pěnou nebo gelem. Pěna je uplně skvělá, nepadá a drží, měl jsem na štětce rozdělanou pěnu a i po pěti nebo deseti minutách kdy sem se holil tak na druhý namazání huby byla krásně krémová a hustá. S gelem nebo pěnou který jsem používal doteď se to fakt nedá srovnat a i kůže je potom taková hladší dobře se s tím holí... až skoro k nevíře jaký to může udělat rozdíl. Nikdy jinak.
Nikdy jinak by byla vecna skoda. Rekneme, ze TOBS neni jedina znacka lepsich mydel a kremu.
...jakože na sebe už nebude patlat rychlogely.
Přesně... rád se nechám namlsat něčím dalším... projížděl sem tady forum a mylsím že mám pár dalších adeptů.
Rad se necham vyvest z omylu! Pena v pixle ma k poradnemu mydlu stejne daleko jako pastika z Penny Marketu k cerstve ugrilovanemu steaku.
(co si teda pamatuju Penny Markety...)
(co si teda pamatuju Penny Markety...)
Tak, tak... 100% souhlas, Pane Kolego.sparq píše: Rekneme, ze TOBS neni jedina znacka lepsich mydel a kremu.
Jen bych rad dodal, ze to nejdrazsi rozhodne nemusi byt to nejlepsi!!
Alespon po tech mydlech co jsem mel ja si to dovolim tvrdit!
Je treba to vyzkouset
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Je to čistě subjektivní pocit, pánové.
Znám jednoho na SRP, který vyzkoušel desítky ne-li stovky mýdel, krémů a jiných serepatiček a na většinu napsal recenzi.
Nakonec mu z toho hráblo či co a začal prosazovat názor, že jedině zkušený tester (asi jako on) a nikdo jiný, může psát recenze.
Naštěstí ho zbytek fóra přesměroval do patřičných mezí.
Znám jednoho na SRP, který vyzkoušel desítky ne-li stovky mýdel, krémů a jiných serepatiček a na většinu napsal recenzi.
Nakonec mu z toho hráblo či co a začal prosazovat názor, že jedině zkušený tester (asi jako on) a nikdo jiný, může psát recenze.
Naštěstí ho zbytek fóra přesměroval do patřičných mezí.