Já bych se připojil touto kráskou:
http://www.wacker-rasiermesser.de/rasie ... r1047.html
samozřejmě pokud se bude vybírat u Wackera.
Skupinovy nakup BRITVY REVISOR ze Solingenu
- mikeborecek
Re: Skupinovy nakup BRITVY REVISOR ze Solingenu
Pozdravujem z Turecka. No Škoda,že sa to tak posralo - iné slovo ma ani nenapada - s prepáčením. Najbližšie budem na nete v nedelu/pondelok a v kľude si to prejdem - nechcem si kaziť dovolenku a na internet v mobile už nemám nervy!
Dobre rano, Kolegove britevnici.
Tak aby jsme tu objednavku pomalu ukoncili...
Kolegove Lug a Jeronymo se rozhodli pro vraceni penez, nebot si nemohli vybrat.
Je mi to opravdu lito, ale nic s tim nenadelam.
Nabidl jsem 3 alternativni prodejce, ale nektere modely co ma Revisor tam proste nema ani jeden z nich.
Beru to, a penize vracim.
Zbyvajici Kolegove se rozhodli pro jine Britvy.
Ja dnes jedu sluzebne do Brna, ale i tam budu denne na PC. Uvedene Britvy objednam jiz zacatkem pristiho tydne, abych je mel do vikendu 15/16.10. uz tady doma, a nejpozdeji v tom nasledujicim tydnu je osobne zavezu PetroviS do Ceske Lipy k nabrouseni.
O vikendu tady jeste napisu kdo co presne objednava i s odkazy na ty modely, aby bylo vse 100% a po potvrzeni to objednavam.
L.
Tak aby jsme tu objednavku pomalu ukoncili...
Kolegove Lug a Jeronymo se rozhodli pro vraceni penez, nebot si nemohli vybrat.
Je mi to opravdu lito, ale nic s tim nenadelam.
Nabidl jsem 3 alternativni prodejce, ale nektere modely co ma Revisor tam proste nema ani jeden z nich.
Beru to, a penize vracim.
Zbyvajici Kolegove se rozhodli pro jine Britvy.
Ja dnes jedu sluzebne do Brna, ale i tam budu denne na PC. Uvedene Britvy objednam jiz zacatkem pristiho tydne, abych je mel do vikendu 15/16.10. uz tady doma, a nejpozdeji v tom nasledujicim tydnu je osobne zavezu PetroviS do Ceske Lipy k nabrouseni.
O vikendu tady jeste napisu kdo co presne objednava i s odkazy na ty modely, aby bylo vse 100% a po potvrzeni to objednavam.
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Paráda, děkuji pane kolego.
Škoda, že to s Revizorem nevyšlo, další břitvy mě už tolik nenadchly, nebo byly pro mě drahé...........
Wiking- Dík za organizaci, i když to pro mě nevyšlo, ale to se prostě stane (sám bych to neorganizoval ani za nic ). Dnes mi přišli peníze zpět.
Wiking- Dík za organizaci, i když to pro mě nevyšlo, ale to se prostě stane (sám bych to neorganizoval ani za nic ). Dnes mi přišli peníze zpět.
Zdravim Vas vsechny z Brna, mam momentalne prace nad hlavu, na patek noc hlasi -2°C, takze od rana do vecera makam na zahrade (pres den) a po vecerech a nocich zavaruji..
Takze pro kontrolu, at to mame prehledne a cerne na bilem:
Kolega Jiri.k si objednava tuhle Britvu za 185,-€
http://www.wacker-rasiermesser.de/sonde ... razor.html
Kolega Mons si objednava tuhle za 158,-€
K cene kazde se pripocita polovina z 7,-€ , tedy 3,50€ (polovina postovneho)
Vice kolegu se pro Britvu od firmy Wacker nerozhodlo, nu nevadi.
Prosim o zkontrolovani mych udaju, a zitra dopoledne to objednam.
Mejte prosim na vedomi, ze po objednani bych jen velmi nerad delal nejake stornovani objednavky,
nebot je to vzdy spojeno jen se zbytecnym stresem a toho uz jsme si uzili vsichni azaz
Dekuji za pochopeni.
Zitra je ctvrtek, takze pocitam ze pristi tyden zasilka dojde, takze ji koncem pristiho tydne konecne osobne muzu zavest PetroviS do Ceske Lipy, a ten ty Britvy po nabrouseni konecne rozesle..
Ludwig
Takze pro kontrolu, at to mame prehledne a cerne na bilem:
Kolega Jiri.k si objednava tuhle Britvu za 185,-€
http://www.wacker-rasiermesser.de/sonde ... razor.html
Kolega Mons si objednava tuhle za 158,-€
K cene kazde se pripocita polovina z 7,-€ , tedy 3,50€ (polovina postovneho)
Vice kolegu se pro Britvu od firmy Wacker nerozhodlo, nu nevadi.
Prosim o zkontrolovani mych udaju, a zitra dopoledne to objednam.
Mejte prosim na vedomi, ze po objednani bych jen velmi nerad delal nejake stornovani objednavky,
nebot je to vzdy spojeno jen se zbytecnym stresem a toho uz jsme si uzili vsichni azaz
Dekuji za pochopeni.
Zitra je ctvrtek, takze pocitam ze pristi tyden zasilka dojde, takze ji koncem pristiho tydne konecne osobne muzu zavest PetroviS do Ceske Lipy, a ten ty Britvy po nabrouseni konecne rozesle..
Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
U mne je to v pohodě. Souhlasí a už se těším. Díky .
-
- Kontaktovat uživatele:
souhlas. kdyby byl nejaky rozdil, dorovnam v hotovosti po dohode.jk
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
@Mons, Jiri.k:
Dekuji za odpovedi.
Zitra to tedy Z A V A Z N E objednavam!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludwig
Dekuji za odpovedi.
Zitra to tedy Z A V A Z N E objednavam!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludwig
Vyse uvedene Britvy jsem dnes dopoledne objednal meilem u firmy Wacker!
L.
L.