Sláva - už je i u Vás.
Na firemním obrázku vypadá jak by byla malá, ale jak se Ti dostane do rukou, tak najednou držíš skutečně pořádný kus Břitvy.
Břitva KEDAKE
Re: břitva
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: Břitva KEDAKE
Jen by mě zajímalo z jakého důvodu je v SR skoro o 100% vyšší cena. Ta co je hned na 1. odkazu je ta co měl na práci PetrS?
Tedy to je spíše otázka na samotného mistra
Tedy to je spíše otázka na samotného mistra
Ta co je na prvním odkazu je jiná velikost.
Pročti si celé vlákno - postupně jsem tam přidal komplet hodnocení a taky jsou tam odkazy na fotky jak jsem ji nýtoval do nových střenek.
Zdravím, Petr.
Pročti si celé vlákno - postupně jsem tam přidal komplet hodnocení a taky jsou tam odkazy na fotky jak jsem ji nýtoval do nových střenek.
Zdravím, Petr.
Srdecne zdravim,
vcera som si kupil britvu Kedake. Sapozrejme najprv som si dokladne precital hodnotenie pana PetraS. Bolo velmi vystizne. Britva je skutocne velka. Posobi mohutnym dojmom. Je zabalena v celkom peknej drevenej kazete. Nevydrzal som a doma som sa s nou zacal "hrat". Zial od vyroby nie je nabrusena tak, aby rezala vlas. Musela ist na kamen. Velmi trpezlivo som ju ladil az napokon ako tak fungovala. Oholit som sa s nou som este v sebe nenasiell odvahu. Vyskusal som iba stiahnut boky tvare. Pri holeni tato britva priam hraje a ma charakteristicky kovovy zvuk.
Musim povedat, ze z nej mam radost.
vcera som si kupil britvu Kedake. Sapozrejme najprv som si dokladne precital hodnotenie pana PetraS. Bolo velmi vystizne. Britva je skutocne velka. Posobi mohutnym dojmom. Je zabalena v celkom peknej drevenej kazete. Nevydrzal som a doma som sa s nou zacal "hrat". Zial od vyroby nie je nabrusena tak, aby rezala vlas. Musela ist na kamen. Velmi trpezlivo som ju ladil az napokon ako tak fungovala. Oholit som sa s nou som este v sebe nenasiell odvahu. Vyskusal som iba stiahnut boky tvare. Pri holeni tato britva priam hraje a ma charakteristicky kovovy zvuk.
Musim povedat, ze z nej mam radost.
Gratuluji ke Kedake.
Jsi další, kdo objevil kouzlo této Břivy.
Jsi další, kdo objevil kouzlo této Břivy.
Srdecne zdravim,
Pokusim sa s nou zajtra rano oholit. Ma nieco do seba a na druhej strane sa mi paci, ze je jednoducho ina ako "bezne" britvy.
Pokusim sa s nou zajtra rano oholit. Ma nieco do seba a na druhej strane sa mi paci, ze je jednoducho ina ako "bezne" britvy.
Druhy krat som sa holil S britvou Kedake. Dojem je ovela lepsi ako to bolo na poprve. Holila pekne a drzala sa dobre.