Zanášení žiletky
Zanášení žiletky
ahoj všem, mám tu takový menší dotaz na majitele bagrříků.Holím se Solingenem 34 a zkoušel jsme jak originál žiletku, tak astry i Wilkinsona ( na dalši čekám) a pokaždé po doholení na žiletce je zachycené mýdlo, které musím dostat pryč až nehtem. pod proudem to nepustí ani machání ve vodě ne. Nějaký nápad jak to nejrozumněji dostat pryč? stavá se to jen mě? diky za poznatky
Re: Zanášení žiletky
Ahoj,
tohle řeším tím, že strojek povolím tak napůl a projedu se s nim ve vodě, nebo ho dám pod tekoucí vodu. Jen nevím, jestli tohle častý povolování/utahování strojku nevadí, to Ti asi poradí někdo zkušenější
tohle řeším tím, že strojek povolím tak napůl a projedu se s nim ve vodě, nebo ho dám pod tekoucí vodu. Jen nevím, jestli tohle častý povolování/utahování strojku nevadí, to Ti asi poradí někdo zkušenější
to jsem zkoušel taky a nic, možná je to moc hustou pěnou, člověk se to postupně naučí a bude fajn
Co to pouzivas za mydlo jezkovy voci??
Me se tohle jeste nestalo a to nebudu vypisovat jaky mydla jsem vsechny pouzil..
Me se tohle jeste nestalo a to nebudu vypisovat jaky mydla jsem vsechny pouzil..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
klasiku barbus , že se mě to stalo i na kremu nivea to sem se nedivil, je to hodně hustý až těžký, ale tady se divím, ale jak říkám člověk se učí
Taky mi na žiletce trocha mýdla /většinou Barbus, TOBS nebo Proraso/ zůstala, ale ne na ostří, tak jsem to nikdy neřešil. A žiletku nepoužiji více než 5-10x, takže vrstva není tak silná aby strojek nešel dotáhnout bez problému. Ch.
jo ze to jen na kraji jsem neuvedl, aby si nikdo nemyslel ze to je cele a vrstva jak krava
Tak tyhle 2 jsem jeste nemel.. tak asi proto.Lord píše:klasiku barbus , že se mě to stalo i na kremu nivea to sem se nedivil, je to hodně hustý až těžký, ale tady se divím, ale jak říkám člověk se učí
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
A nelepí se Ti to na to lepidlo, kterým je žiletka přilepená k papírku, aby v něm nejezdila? Zkoušel jsi dát žiletku tak, aby ty puntíky byly směrem nahoru?
jj zkousel, ale ne ze si ted vsichni myslite ze to je uplne zapraseny, je to cca tak 3-4mm, proste to neni cisty no