Sháním soupravičku na holení,nebo jednotlivě.
Sháním soupravičku na holení,nebo jednotlivě.
Dobrý den všem Břitevníkům. Chci začít s holením břitvou,a rád bych levněji zakoupil od někoho funkční náčiníčko. Klidně celou soupravu nebo jednotlivě. Nejlepší by bylo,kdyby břitva byla už připravená k holení. Děkuji za nabídky.
Re: Sháním soupravičku na holení,nebo jednotlivě.
Zdravim asi bude lip pokud popises co ocekavas. Napr. britvu+remen+ stetku anebo jeste kameny+ misku/hrnicek na mydlo atd.
Sháním něco tréninkový,na čem se naučím a nebude to příliš drahý. Chtěl bych břitvu,řemen,štětku a mýdlo. Nebo jestli tu máte odkaz na shop kde seženu např štětku,mýdlo a podobně?
Podobné dotazy se tu už řešily několikrát, zkus pohledat.
Stručně:
břitva - nová např. tato DOVO: http://www.palas-m.cz/eshop/12/473-101- ... ingen.html
(starší břitva - to je potřeba hledat, tady moc neporadím)
řemen - nejlépe od Petra S: viewtopic.php?f=53&t=554
štětka - DM Drogerie - jezevec za cca 179 Kč
mýdlo - Barbus nebo Pitralon v běžných drogériích za cca 40-60 Kč
Pro začátky dobré na naučení a pak uvidíš co a jak dále.
Stručně:
břitva - nová např. tato DOVO: http://www.palas-m.cz/eshop/12/473-101- ... ingen.html
(starší břitva - to je potřeba hledat, tady moc neporadím)
řemen - nejlépe od Petra S: viewtopic.php?f=53&t=554
štětka - DM Drogerie - jezevec za cca 179 Kč
mýdlo - Barbus nebo Pitralon v běžných drogériích za cca 40-60 Kč
Pro začátky dobré na naučení a pak uvidíš co a jak dále.
Dobrý večer břitevníci,ten holící krém Pitralon se dá ještě někde koupit?Jsem ho už nikde neviděl......
Mozna ho Brusel uz zakazal Jestli ano, dobre udelal!
Ne, vazne, Slovi, za min penez se daji sehnat lepsi produkty a hlavne bez silikonu.
Mydlem Pitralon si jen znicis svyho jezevce.
Nedoporucuji!
Ne, vazne, Slovi, za min penez se daji sehnat lepsi produkty a hlavne bez silikonu.
Mydlem Pitralon si jen znicis svyho jezevce.
Nedoporucuji!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Kdo mi poradí s koupí první břitvy,nebo nemáte někdo neco nabroušeného připraveného navíc? Nebo ostatní věci? Koukal jsem po břitvách dovo,jestli tu nikdo nebude nic mit,asi ji koupím a pošlu PetruS na nabroušení.
Odkud koupit nějaké fajnové mýdlo a misku na mýdlo? Jak tu píšete jezevce z DM je to v pohodě,něbo nějaký nic moc?
Odkud koupit nějaké fajnové mýdlo a misku na mýdlo? Jak tu píšete jezevce z DM je to v pohodě,něbo nějaký nic moc?
Jezevec z DM je "klasika" a ja jej muzu doporucit. Za tu cenu nic lepsiho nesezenes.
Nejake lepsi mydlo se v CR taky da sehnat, ale zalezi kde bydlis. Kdyz ne ve vetsim meste, typu Praha nebo Brno tak zbyva jen moznost nejakych internetovych drogerii.
Nejake lepsi mydlo se v CR taky da sehnat, ale zalezi kde bydlis. Kdyz ne ve vetsim meste, typu Praha nebo Brno tak zbyva jen moznost nejakych internetovych drogerii.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
No jsem z Jihlavy,ale sem tam se do Prahy podívám,každopádně by nebylo fajn kdyby nějaký kamenný obchod měl i e-shop a já už měl cca představu co koupit. Kdyby se dal ve stejnem obchodě koupit i kamenec a podobně,bylo by fajn že bych nemusel platit tolik poštovného.
Ještě bych se chtěl zeptat,vousy mám celkem silný,a do dnešní doby,než se začnu učit s břitvou se holím klasickým strojkem s žiletkama tuším astra,a moc dlouho mi nevydržej....navíc se musím holit každý druhý den,protože pak to strašně bolí i když si to pořádně napařím teplou vodou. Co by jste mi na začátek doporučili za břitvu?