Velmi rád čtu uživatelské recenze. Rozšířím si povědomí o výrobku i o výrobci. Já osobně jsem snad za svou éru neměl holící krém, či mýdlo z tzv. vyšší třídy. Kupuji jen to, co se dá u nás sehnat ( myslím v bydlišti ) to jsou všeho všudy 2 - 3 druhy. Nedávno jsem v jedné drogerií narazil na:
S O L O shaving cream
Jedná se o krém s extra hydratací, který se velmi rychle vyšlehá do nádherné pěny. Na tváři je příjemný, nepadá, vydrží poměrně dlouho (nezkoušel jsem čas ). Vousy nadprůměrně změkčuje, žiletka po tváři velmi jemně klouže a po holení je tvář opravdu jemná, hydratovaná.
Existují dva výrobky a to SOLO Regular ( modrý obal) a SOLO menthol ( zelený obal), ten mám já.
Nevím kolik je obsaženo mentolu, ale v pěně není vůbec poznat. Taktéž vůně je dle mého neutrální. Takže nepřebíjí vůně z balzamu, popř.z vody po holení.
SOLO krém se plní do umělohmotné tuby o množství 100 ml. Má tužší konzistenci, takže spotřeba na 1 holení je úměrně minimální.
S krémem jsem maximálně spokojen ( i když třeba od někoho za něj dostanu mínusové body ).
Spokojen jsem i s cenou. Krém jsem koupil za 16 Kč.
Složení dle tuby ( krabičku jsem již vyhodil ).
Aqua,Myristic Acid,Stearic Acid,Palmitic Acid,Potassium Hydroxide,Glycerin,Boric Acid,Sodium,Tetraborate,Menthol,Parfum,Limonene.
SOLO jako pánská kosmetika je dle mého vyráběna v Maďarsku pro společnost Manufactured for Freestyle Group, sídlící v Londýně. Tato společnost výrobky pak uvádí na trh. I když je oficielně uváděno Made in EU.
Kdo má zájem pak www.freestyleltd.com
Jestli zkráceně dám recenzi do čísel pak:
Cena 10/10
kvalita krému 9/10
vůně 5/10
kvalita pěny 9/10
účinnost pro holení 9/10
hydratování 9/10
obal 5/10
SOLO - holící krém
Re: SOLO - holící krém
Zdravím Vás dědku,
jen pro informaci, kde jste tento krém na holení pořídil. Někde v CZ nebo při cestě mimo CZ?
Díky
David
jen pro informaci, kde jste tento krém na holení pořídil. Někde v CZ nebo při cestě mimo CZ?
Díky
David
David a jeho žiletky
Zdravím Davide,
holící krém SOLO jsem nekoupil mimo území CZ (ani to neumím, myslím internetem), nýbrž ve velkoobchodě prodávající i malospotřebitelům. Váš dotaz mě donutil vzít telefon a zeptat se na zásoby. Krém je v současné době bohužel vyprodán, ale opět objednán(pouze zelený). Zboží od dodavatele očekávají během 14-ti dní.
Máme sledovat jejich webové stránky,kde bude po dodání vyvěšen. Cena by měla zůstat,ale nezaručuje i mírné(v řádu korun)navýšení,to záleží prý na dodavateli.
Velkoobchod se nachází v Dalovicích,dřívější součást Karlových Varů,dnes samostatná obec.
Stránky drogerie http://www.petrfiala.cz
holící krém SOLO jsem nekoupil mimo území CZ (ani to neumím, myslím internetem), nýbrž ve velkoobchodě prodávající i malospotřebitelům. Váš dotaz mě donutil vzít telefon a zeptat se na zásoby. Krém je v současné době bohužel vyprodán, ale opět objednán(pouze zelený). Zboží od dodavatele očekávají během 14-ti dní.
Máme sledovat jejich webové stránky,kde bude po dodání vyvěšen. Cena by měla zůstat,ale nezaručuje i mírné(v řádu korun)navýšení,to záleží prý na dodavateli.
Velkoobchod se nachází v Dalovicích,dřívější součást Karlových Varů,dnes samostatná obec.
Stránky drogerie http://www.petrfiala.cz
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Zdravím,
díky za info. Zhlédnu a pokusím se sehnat. Uvidíme jestli je fakt tak dobrý.
David
díky za info. Zhlédnu a pokusím se sehnat. Uvidíme jestli je fakt tak dobrý.
David
David a jeho žiletky