Hledání ostrográlu není o nalezení ale o samotné cestě.
Poutní místo též nemusí poskytovat očekávané, ale samotná cesta k němu je právě ten zázrak poznání.
Kdo kráčí za svýjm cílem a nevidí své stopy v prachu cesty, dojde k cíli který je prázdný....
Spyderco Endura4 ZDP-198
Re: Spyderco Endura4 ZDP-198
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: Spyderco Endura4 ZDP-198
Zdravím Gentlemani.
Dlouho jsem tu nebyl a tak nechci aby to vyznělo nějak šťouravě.Já bych řekl ,že Japončíci dělají Enduru v ZDP 189.V nedávné době jsem stahoval ,vyvrhoval a porcoval několika noži různých čepelí.S30V a ZDP 189 si jejich majitelé vážily natolik ,že je nepoužívaly na těžké práce.U firmy Spyderco mi sedí Paramilitary2,brousil jsem na břidle pana Sucháčka a obtahoval na ocílce no name .Podle mne je Endura dobrý nůž a ZDP 189 vynikající čepel.
Mnějte se fajn pop101
Dlouho jsem tu nebyl a tak nechci aby to vyznělo nějak šťouravě.Já bych řekl ,že Japončíci dělají Enduru v ZDP 189.V nedávné době jsem stahoval ,vyvrhoval a porcoval několika noži různých čepelí.S30V a ZDP 189 si jejich majitelé vážily natolik ,že je nepoužívaly na těžké práce.U firmy Spyderco mi sedí Paramilitary2,brousil jsem na břidle pana Sucháčka a obtahoval na ocílce no name .Podle mne je Endura dobrý nůž a ZDP 189 vynikající čepel.
Mnějte se fajn pop101