Přemrznutí mýdla na holení

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Uživatelský avatar
relka
Příspěvky: 721
Registrován: 21 lis 2008, 17:28
Bydliště: Praha

Re: Přemrznutí mýdla na holení

Příspěvek od relka »

Mýdlo zmrzlé asi tři dny, večer položené na kuchyňskou linku a ráno použito k holení. Pro oholení a přeholení dvě stejné břitvy.Mýdlo CELLA se chová standartně.Voda horká, ne vařící. Pěna dokonalá jako vždy.Opláchnutí pěny ze štětky a vytvoření nové, řidší pěny. Oholení jako jindy. Mýdlo BARBUS v kelímku, vařící voda v "pěnotvoru" a vařící na štětce. První pěna v pohodě jako jindy. Přilití trochy vařící vody ke štětce a řidší pěna na tvář. Pěna maličko jiná, nežli před přemrznutím mýdla..ale vůbec ne špatné kvality......ono je dost možné, že jsem nabral méně mýdla na štětku nežli jindy,možná to bude rukama..Když to shrnu. Asi bych mýdla přemrznout úmyslně nedával, ale ani bych se nebál je použít. A proč jsem testoval tahle dvě mýdla. Cella je bez konzervantů, vyrobena z téměř minimálního počtu surovin. Barbus pro mě představuje "druhou" stranu.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“