Poradíte? - břitva po strejdovi
Poradíte? - břitva po strejdovi
Hezký den pánové, mám břitvu po strejdovi a rád bych si jí nechal zrenovovat a nabrousit. V břitvách se nevyznám a tak bych rád znal vaše názory na to a) jestli půjde dát do pořádku tak abych s s ní mohl oholit b) na koho byste mi doporučili se případně obrátit (bydlím v Praze).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Poradíte? - břitva po strejdovi
Pokud k ní nemáš hodně ale hodně hluboký vztah, tak ti doporučuji se do renovace nepouštět. Bude to hodně práce a tím pádem i drahé (pokud Ti to bude někdo dělat na zakázku).
Toto je stav kterému říkám "mrtvá břitva" . Střenka zničená, čepel asi vícekrát přebrušovaná...
Z čistě ekonomického hlediska se to nevyplatí a i když by se odstranila rez a opravil výbrus, tak z ní rozhodně nebude pěkná břitva (hodně poničený krček, jestli fotky neklamou).
Smysl to má pouze při velkém vztahu k takové břitvě.
Toto je stav kterému říkám "mrtvá břitva" . Střenka zničená, čepel asi vícekrát přebrušovaná...
Z čistě ekonomického hlediska se to nevyplatí a i když by se odstranila rez a opravil výbrus, tak z ní rozhodně nebude pěkná břitva (hodně poničený krček, jestli fotky neklamou).
Smysl to má pouze při velkém vztahu k takové břitvě.
Díky za názor. Trochu jsem to tušil.
Asi si jí nechám jenom jako vzpomínku a na holení si koupím novou.
Asi si jí nechám jenom jako vzpomínku a na holení si koupím novou.
JJ, trochu ji vyčistit, naolejovat a uložit. To je důstojné pro takovou rodinnou památku!