Mydlo na holenie Martin de Candre.
Táto fotka je špecialne pre kolegu Wikinga:
http://www.savonnerie-martin-de-candre. ... on-a-raser
Mydlo sa vyrába vo dvoch variantách.Parfémované a neparfemované.
Cena :
200 g = 39,50 €
50 g = 23,50 €
Balenie : 10
Základné balenie je 200g alebo 50g v sklenenej nádobe s hliníkovým
uzáverom.
Parfemované mydlo sa ďalej dá kúpiť v rôznych ozdobných baleniach.
Sklenená miska je uložená v peknej papierovej krabici.Balenie je jednoduché
a pekné.
Vôňa : 10
Vôňa je zmes levandule,mäty a rozmarínu .
Vlastním parfemovanú verziu a musím upozorniť,že je to
veľmi silná,koncentrovaná vôňa.Mal som v balíku ešte iné výrobky
a zo začiatku som nebol schopný identifikovať po čuchu nič.Časom sa to zmierni
a je cítiť až po otvorení nádobky.
Je to krásna vôňa levandule,jedna z najkrajších aké som vyskúšal.
Pena : 10
Pena sa dá vyrobiť veľmi ľahko a v dostatočnom množstve.Klzavosť je vynikájúca.
netreba použiť žiadnu špeciálnu techniku a stačí pár priechodov štetky cez mydlo.
Hydratácia : 10
Jediné čo by som vytkol je možno "ochrana pred podráždením".Nie je to nič strašného
ale mal som v tomto smere lepšie produkty.
Toto je upravená recenzia a po dlhšom používaní,musím pripustiť že mydlo patrí skutočne
medzi najlepšie.A to práve z toho dôvodu že mám z čím porovnávať .
Pre mňa je to stávka na istotu keď sa neviem rozhodnúť aké mydlo použiť.Hodí sa pri
každej príležitosti.
Ale treba aj dodať že patrí do kategorie "buď ho miluješ,alebo nenávidíš".
Odporúčať ho nebudem a to z toho dôvodu že je naozaj drahé a nemusí vyhovovať každému.
Čo sa týka zloženia je asi dokonalé,len pár "dobrých" prísad.
Ale ak by ho niekto chcel a cena sa mu zdala vysoká tak musím podotknúť že úbytok je minimálny.
A v porovnaní s drahými krémami (to by sa ale porovnávať nemalo) sa misiek krému minie niekoľko
pokiaľ minieme jedno balenie MDC,čím krém xxx bude podstatne drahší ako mydlo MDC.
Musím povedať že ja som za celý ten čas čo ho mám dal preč mydlá za oveľa viac penazí
ako ma stálo toto balenie a dalšie pôjdu preč,ale MDC zostáva a ubúda veľmi pomaly.
Martin de Candre
- valentin75
- Donátor
Re: Martin de Candre
Ach, Svatý grál mezi mýdly. Rád bych ho zkusil, ale jak si výstižně napsal, tak abych nebyl zklamaný. Jinak blahopřeji
k téměř dokonalému mýdlu.
k téměř dokonalému mýdlu.
- valentin75
- Donátor
Mydlo na holenie Martin de Candre- Fougère - limitovaná verzia
Vážení kolegovia,o tomto mydle som sa dozvedel úplne náhodou.Aj keď som si povedal že mám teraz mydiel dosť
neodolal som a jedno objednal.Prvá várka týchto mydiel sa vypredala za pár dní 4-5,tak je ohlásená druhá,ktorá
bude k dispozícii 13.5.2013.
Zloženie zostáva rovnaké len je pridaných 12 esenciálnych olejov.
Fougère=Fern=Papraď
Toto je len upozornenie na nový produkt,časom ho zmením na recenziu.Recenziu z prvého článku som trošku
poupravil.
Túto limitovanú verziu a aj pôvodnú parfémovanú verziu mydla MDC priveziem na zraz kde bude k vyskúšaniu.
Prajem pekný deň.
Vážení kolegovia,o tomto mydle som sa dozvedel úplne náhodou.Aj keď som si povedal že mám teraz mydiel dosť
neodolal som a jedno objednal.Prvá várka týchto mydiel sa vypredala za pár dní 4-5,tak je ohlásená druhá,ktorá
bude k dispozícii 13.5.2013.
Zloženie zostáva rovnaké len je pridaných 12 esenciálnych olejov.
Fougère=Fern=Papraď
Toto je len upozornenie na nový produkt,časom ho zmením na recenziu.Recenziu z prvého článku som trošku
poupravil.
Túto limitovanú verziu a aj pôvodnú parfémovanú verziu mydla MDC priveziem na zraz kde bude k vyskúšaniu.
Prajem pekný deň.
Palo
Chcel by som pridať vlastnú skúsenosť s uvedeným mydlom s vôňou paprade. K mydlu som sa dostal náhodou v jednom malom obchodíku v Jodoigne v Belgicku (nechcem robiť komerčnú reklamu). Obchodík bol nádherný a predavač bol postihnutý břitevnickou chorobou. Je členom podobného zoskupenia, ako všetci na tomto fóre, ale podľa jeho vyjadrenia je ich cca 5 tisíc. Pán sa venuje brúseniu britiev, čo je vedľajší symptóm choroby.
Zhodou okolností som deň predtým navštívil známy obchodík na Old Bond Street v Londýne, takže som mohol porovnať dojmy.
Predavač mi odporučil toto mydlo (mal obidve vône). Mydlo predáva iba v kamennom obchode, čo je výsledok dohody s dodávateľom, ktorý si stanovil podmienku, že mydlo sa nebude predávať cez internetový obchod. Podľa vyjadrenia predavača toto mydlo schne na túto konzistenciu prirodzene niekoľko mesiacov. Z obchodíku som si odniesol aj diamantové brúsne kvapky a ďalšie veci, ale o tom asi na inom mieste.
K samotnému mydlu. Pena a vôňa nádherné, stačí niekoľko ťahov štetkou po mydle. Všetkým vrelo odporúčam ten pocit.
Zhodou okolností som deň predtým navštívil známy obchodík na Old Bond Street v Londýne, takže som mohol porovnať dojmy.
Predavač mi odporučil toto mydlo (mal obidve vône). Mydlo predáva iba v kamennom obchode, čo je výsledok dohody s dodávateľom, ktorý si stanovil podmienku, že mydlo sa nebude predávať cez internetový obchod. Podľa vyjadrenia predavača toto mydlo schne na túto konzistenciu prirodzene niekoľko mesiacov. Z obchodíku som si odniesol aj diamantové brúsne kvapky a ďalšie veci, ale o tom asi na inom mieste.
K samotnému mydlu. Pena a vôňa nádherné, stačí niekoľko ťahov štetkou po mydle. Všetkým vrelo odporúčam ten pocit.
Papraď, po česku kapradí, jestli se nepletu. Připomíná toto mýdlo vůni kapradí?
Neměl jsem možnost jej vyzkoušet, páč u nás se nedá normálně sehnat.
Zbývá ještě tak výroba samodomo.
Ale nebudu to zkoušet.
Neměl jsem možnost jej vyzkoušet, páč u nás se nedá normálně sehnat.
Zbývá ještě tak výroba samodomo.
Ale nebudu to zkoušet.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
- valentin75
- Donátor
Tá vôňa je veľmi slabá ,papraď/kapradí mi to moc nepripomína.Neviem ju zaradiť.Drvoštěp píše:...Připomíná toto mýdlo vůni kapradí?...
Vôňu Fougère mám aj v mydle Penhaligons a je to rozdiel.Ten je viac "svieži" ako MDC.
Každopádne je veľmi príjemná a jemná ,na rozdiel od MDC Originál, ktorá je veľmi
silná a intenzívna.
možno v budúcnosti budem robiť v MDC nákup.lebo mám len mydlo Fougère
a chcel by som aj zvyšné dve.
Poštovné je dosť drahé,tak sa nákup vyplatí len tomu kto ho skutočne chce
ale na druhú stranu mydlo skoro vôbec neubýva z misky.
Inak vozievam ho na zraz do Uh.Ostrohu,tak tam je k vyskúšaniu.
Palo
Páni, že jsi se nepochlubil, rád bych ho ochutnal.
Keď som to mydlo kupoval, tak predavač nevedel preložiť vôňu z francúzskeho jazyka, použil nejaký translator, ktorý povedal, že mydlo je vyrobené z niečoho ako mach, uviedol lišajník .
Mne mydlo vonia sviežo po niečom zelenom, vôňa nieje extrémne výrazná, ale je veľmi príjemná. Čo je hlavné, tak vonia mojej manželke
Je možné, že cca o dva mesiace by som sa mohol opätovne dostať do toho obchodu.
Mne mydlo vonia sviežo po niečom zelenom, vôňa nieje extrémne výrazná, ale je veľmi príjemná. Čo je hlavné, tak vonia mojej manželke
Je možné, že cca o dva mesiace by som sa mohol opätovne dostať do toho obchodu.