Přeji všem nadšencům tradičního holení krásný den,
chci se Vás zeptat, zda máte zkušenosti s údajně novým barber shopem Gentlemen Brothers na Vinohradské ulici.
Dostal se ke mě lísteček že otevřeli , a byl jsem velmi překvapen, že je v Praze něco nového.
Jsem zatím stále klientem Thomas barber shop, ale poslední dobou, se mi tam nelíbí. Jsou tam samí mladí holiči, a už mi nedají ani kafe .
Jsem do Gentlemen Brothers objednán na tenhle pátek, tak doufám, že to bude dobrá zkušenost.
Díky všem,
Nové holičství - Gentlemen Brothers Barber Shop
Re: Nové holičství - Gentlemen Brothers Barber Shop
Ještě jsem tam nebyl, ale někdy zkusím.
btw. sleduji na facebooku thomas barber shop a celkem nechápu to, jak pan majitel pomlouvá každého kdo si otevře lazebnictví... jo, sice byl první kdo to u nás opět oživil, ale s tím musel počítat že se vynoří konkurence pokud bude mít úspěch, snad si nemyslel že bude navždy mít pánské holičství jen on
btw. sleduji na facebooku thomas barber shop a celkem nechápu to, jak pan majitel pomlouvá každého kdo si otevře lazebnictví... jo, sice byl první kdo to u nás opět oživil, ale s tím musel počítat že se vynoří konkurence pokud bude mít úspěch, snad si nemyslel že bude navždy mít pánské holičství jen on